sunnuntai 2. helmikuuta 2020

10 hassua kysymystä

EDIT
Hih, olin epähuomiossa unohtanut 10. kysymyksen kokonaan! :D :D
No nyt on sekin lisätty sitten loppuun. :)



Olipa kiva haaste Mansikoita ja vaahtokarkkeja -blogissa, johon sitten piti toki itsekin tarttua. :) Meidän tietokone on takkuillut, enkä niin välitä kännykällä postailusta niin tänään tulee vain tämä 10 kysymyksen postaus. Mukavaa sunnuntaita teille kaikille, minä hyppään kohta kenkiin, otan vähän rahaa mukaan ja lähden ystävän kanssa leffaan. :) 


1) Imetkö hiuksiasi?


No sitä en kyllä ole koskaan tehnyt! :D Enkä kyllä muutenkaan hirveästi räplää hiuksiani. Kynsiä pureskelen (hyi, hyi), mutta se nyt on aivan eri asia. ;)



2) Petaatko sängyn joka päivä?


Hah, en kyllä (valitettavasti) petaa joka päivä. Meidän makkari on yläkerrassa joten se vähän niin kuin unohtuu aamutohinoissa, kun tulen alakertaan valmistautumaan päivään. Mutta, jos tiedän, että meille on tulossa vieraita sinä päivänä niin silloin petaan jo heti aamusta, enkä jätä viimetippaan.



3) Suosikkikappaleesi?


Pidän mm. rockmusiikista. Ja yksi lempikappaleistani on Foo Fightersin 'The Pretender'.



4) Mitä teet, kun olet yksin autossa?


Esim. jos odotan jota kuta autossa vaikka parkkipaikalla, nappaan poikkeuksetta käsilaukun ja siivoilen sitä. Minulla on myös käsirasva autossa ja monesti tulee napattua myös se esiin. Ajaessani yksin kuuntelen musiikkia ehkä hiukan kovemmalla, kuin silloin, kun on matkakumppani. ;) Laulan melkein aina mukana, olen sitten yksin tai en autossa...(Säälin kanssamatkustajia!)



5) Mikä keittiötarvike olisit?


Varmaan Kitchen Aid! Sillä voi tehdä montaa juttua ja on ihanan värinen. :D



6) Mikä eläin olisit ja miksi?


Hmmmm, mielenkiintoinen kysymys. Mutta olisin varmasti joku lintu, että voisin matkustella sinne tänne ja pääsisin näkemään kaikkea yläpuolelta käsin.



7) Mitä teet, kun olet vihainen?


Olen kovaääninen...



8) Mitä toivot tällä hetkelle itsellesi eniten?


Terveyttä, kuten toivon kaikille muillekin. ❤




9) Millainen olet humalassa?


Hih, onpa hassu kysymys tosiaan. Harvoin sitä tulee humalassa oltua :D, mutta jo parin viinilasillisen tai kuohuvalasillisen jälkeen olen entistäkin puheliaampi. :)



10) Käytätkö hajuvesiä?


Kyllä käytän, päivittäin voisi sanoa. Muutama kestolemppari ja sitten tulee toisinaan ostettua jotain uusia tuoksuja. Esim. Calvin Kleinin One on kulkenut matkassa pitkään, vanhan loputtua olen melkein heti ostanut uuden. Uutena hajuvesipullona kaapista löytyy tällä hetkellä Lancomen La Nuit Trésor .











6 kommenttia:

  1. Kiva, että teit tämän, aina oppii uutta ♥
    Ihanaa iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäsit postauksesta. :) <3 Mukavaa alkanutta helmikuuta sinne! :)

      Poista
  2. Montako vierasta te olette jo aamuvarhain aamutohinoissa tappaneet?
    Annoin huvikseni googlen kääntää kirjoituksesi saksaksi, ja sehän käänsi. Ei hävennyt laikaan, ettei osaa. Ei myöntänyt, että suomi on sille ylivoimaista. Huono vitsikin nauratti aamutuimaan. Työtodistukseen Google Übersetzerille kirjoitettaisin: "Hat sich bemüht..." (on yritänyt...).
    Kaikkea hyvää alkaneelle sade- ja myrskyviikolle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, Googlen kääntäjä voi olla kyllä aika vekkulilla tuulella ja käännellä vähän miten sattuu. ;) Paljon terkkuja sinnekin! :) :)

      Poista
  3. Hauska postaus ja vastaukset :) Mukavaa tiistaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että pidit :) Oli oikein kiva kirjoittaa tällainen hauska postaus. :D

      Poista