tiistai 10. maaliskuuta 2020

Sitruunainen mascarponejuustokakku

Huomenia!

Nyt vuorossa ihana juustokakun resepti (valmistin ehkä noin viikko sitten), mutta ei niin ihania, pimeässä otettuja kuvia. Jääkaapissa oli ollut jo jonkun aikaa pari mascarponepurkkia ja teki mieli tehdä juustokakku. Tästä tuli aika tuhti ja söimme jälkkäriksi useampana päivänä. Mango oli jo todella kypsä niin se tuli pilkottua päälle koristeeksi.




Pohja
Puoli pkt digestivekeksejä murskana
75 g sulatettua voita

Täyte
500 g mascarponea
2,5 dl kermaa
1 - 1,5 dl sokeria
7 rkl sitruunamehua
n. 1 tl sitruunaraastetta (minulla sattui olemaan Dr. Oetkerin sitruunaraastepusseja ja käytin 1 ps.)

N. 25 cm irtopohjavuoka, pohjalle keksipohja. Esim. lasilla on helppo taputtaa tasaisesti. Vaahdotetun kerman sekaan kaikki muut ainekset ja sekoitus. Annoin olla jääkaapissa n. 8 h. 'Parantelin' kakun reunoja kuumalla vedellä kastellulla veitsellä. :)


















Herkuttelemisiin!

5 kommenttia:

  1. Juustokakut on mun suosikkeja, takuulla hyvää ♥
    Kivaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Vau, miten herkullinen resepti <3 Minä olen niin ihastunut juustokakkuihin! Iloista maaliskuuta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ❤ Hyvin helppo, mutta herkullinen resepti. :) Oikein iloista maaliskuuta sinnekin, kohta jo puolessa välissä. :D

      Poista
  3. Mums, miten herkullista! Juustokakut ovat kyllä niin hyviä ja sitruunaiset tosi raikkaita.
    Mukavaa keskiviikkoiltaa täältä sateisesta Suomesta ❤️

    VastaaPoista