sunnuntai 29. elokuuta 2021

Mansikka-vuohenjuustosalaatti

 


mansikoita

vuohenjuuustoa

vuonankaalia

rucolaa

pannulla paahdettuja pinjansiemeniä

oliiviöljyä

(vadelma)balsamicoa

Huomenta vaan, mitä sinun ohjeelmaan kuuluu tänään? Salaattikuvat ovat menneeltä viikolta, tiedä sitten miten tänään herkutellaan, salaatilla vai ilman? ;) 

Pyöräilyretki on ainakin tiedossa! 
Kunhan sää pysyy sellaisena, että viitsii istua satulassa pidempään kuin vartin. Eväät tottakai mukaan tai ainakin lämmintä juomaa. Retkien parasta antia ovat tauot ja eväskassi. :)p.s. Taisi olla tämän vuoden viimeiset mansikat mitkä löysin kaupasta, tai siis kotimaiset. Löysin lähikaupasta yhden ainoan rasian ja muutenkin marjat taisivat olla jo kaikki ulkomailta. Mutta kun teki mieli tätä mansikka+vuohenjuusto -yhdistelmää, niin en voinut jättää kauppaankaan!2 kommenttia:

 1. Herkullinen salaatti! Niin se kesä on vaihtunut syksyyn ja ilmeisesti on hyväksyttävä sekin, että mansikkakausi on ohi. Haikeaa, mutta jotain muuta tulee taas tilalle.
  Oikein leppoisaa viikonloppua ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieman haikeaa kyllä, mutta kiva ottaa syksy vastaan. 🧡 Kaverin kanssa suunnittelimme jo Halloween-juhlia. Siihen vielä aikaa, mutta pimeän syksyn jaksaa, kun keksii kaikkea mukavaa tekemistä. 😊 Aion myös aloittaa "villasukkatehtailun". 😁 Mukavaa viikonloppua!

   Poista