keskiviikko 8. syyskuuta 2021

Huoneiden järjestelyä

Meillä on ollut aika kiireiset illat. Olemme siirrelleet koko porukalla kamoja ylös ja alas. Alakerran vierashuoneen iso Ikea Pax-kaappi on saatu meidän makuuhuoneeseen. Lasten vanhat kirjoituspöydät olivat todella huonossa kunnossa ja lähtivät kiertoon. Neiti saikin jo uuden ja kasasimme sen saman tien. Pojalle tulee samanlainen pöytä. (Me hölmöläiset emme tilanneet niitä samaan aikaan eikä alennus ollut enää muutaman päivän päästä voimassa...) Nuorelle miehelle olisi kyllä kuulemma kelvannut vanhakin. ;) Mutta Ikeasta ostetun pöydän pinta halkeili ikävän näköisesti ja oli täynnä pinttyneitä askartelutahroja, se oli jo parhaat päivänsä nähnyt. Ja koska taso ei ole puhdasta puuta, niin eihän sitä hiota eikä maalata. Pöytä palveli noin 6 vuotta jokapäiväisessä käytössä, mutta sen se oli näköinenkin...Toivottavasti uudet pöydät kestävät kauemmin!

Alakertaan nuoren neidin huoneeseen siirtyi myös suuri peili meidän makuuhuoneestamme ja olemme tilanneet uuden nojatuolin. Pojan huoneeseen hankimmme uuden päiväpeiton, lattiavalaisimen sekä sijoittelimme huonekaluja toisella tavalla. Ilmoitin lapsille, että aina ei voi kaikkea laittaa uusiksi. Ostimme vain niitä huonekaluja tai asioita joita oli oikeasti tarve ostaa. Uudelleen järjestelyllä ja kaappien sisällön tarkastamisella pääsee sisustuksessa jo pitkälle. Sekä perusteellisella siivouksella. :D 

Olen myös tosi, tosi iloinen, että makuuhuoneessamme olleet vaaterekit ovat löytäneet uudet kodit ja neidin vanha sänky lähti pienelle tytölle. En ollut pyytänyt niistä mitään, mutta hakijat toivat tullessaan kukkia, ihan kelpo vaihtokauppa mielestäni! ;)Pari kuvaa tietokonehuoneesta johon roudasin vierashuoneessa olleet kukkapöydät. Ajattelin, että nuoren neidin huoneessa ovat vain 'tiellä'. :) (Meidän makuuhuoneen järjestys on kyllä jo valmis, sieltä voisin ottaa kuvia ja laittaa blogiin. :))


Parit synttärikortit odottavat lähettämistä...
Ja muutamat taulut seinälle päätymistä!
2 kommenttia:

  1. Onpas teillä ollut siellä touhua! Koti näyttää varmaan ihan uudelta. Kiva, että tavarat löysivät uuden kodin ja oikein kelpo vaihtokauppa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi hyvä, että pääsimme meille ylimääräisistä tavaroista eroon. Eteinen alkoi olla jo aika täynnä kaikenlaista tavaraa ja kasseja oli joka puolella. ;)

      Poista