maanantai 20. syyskuuta 2021

Syyskuinen koti ja sammakkokoriste

Heh! Onpas hassu otsikko, mutta tällä mennään! On tosin aika kuvaava otsikko. ;) Nimittäin kuvissa pääosissa tosiaan on tuo veikeä, vihreä otus. 

Pahimpana korona-aikana tuli käveltyä joka ilta tietty lenkki joka kiersi kirkon vierestä ja erään kukkakaupan ohitse. Joka ikinen kerta hymyilimme näyteikkunassa istuville sammakoille. JOKA ikinen kerta käytyämme kävelyllä menimme tätä samaa reittiä. Heh, alkoi mennä jo vähän tylsäksi, mutta kai siitä tuli vaan hassu tapa. Kun kaupat saivat taas olla normaalisti auki ja ohitimme kukkaupan päiväsaikaan kävimme kotiuttamassa yhden hymyilevän veijarin. Hän asustaa nyt olohuoneessa, mutta varmasti ensi kesänä parvekkeella. Tätä ostosta ei voisi kuvailla mitenkään tarpeelliseksi, mutta voi, että sen näkeminen tuo hymyn huulille. :)

Meillä muutenkin on aika värikästä, joten tämä Saku Sammakko sopii joukkoon yhtä hyvin!

Kuljetusfirma on tuonut tänään Ikealta yhden huonekalun (olisi pitänyt tulla jo 1,5 viikkoa sitten) ja hengailen kotona sammakon kanssa jutustellen. ;) Eilen kävimme ystävien kanssa kiinalaisravintolassa herkuttelemassa ja tänään sulatellaan vatsaa. Lapset ovat taas testanneet aamulla itsensä ja lähteneet reippaina kouluun. He ovat tottuneet testailuun niin hyvin, että ei heitä tarvitse asiassa edes muistuttaa.

Ai niin! Ja lasten pyörät pitää hakea myös. Ne on jo maksettu, että ei tarvitse kuin viedä lapset autolla kaupan pihalle ja pääsevät huristelemaan uusilla fillareillaan. Muksut ovat kasvaneet niin paljon, että nämä ostokset oli tarpeen. (Maksaessamme pyöriä, sanoimme, että tässä on heille aikainen joululahja. ;))


mukavaa maanantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti