torstai 23. syyskuuta 2021

Syksyn suunnitelmat

Moi, mitä kuuluu?


On niin kova hinku päästä pienelle reissulle! Olemme miehen kanssa googlailleet lähialueen retkikohteita tai viikonloppureissua varten kivoja hotelleja. Jos vain kaikki menee hyvin, saamme ensi kuussa vieraita Suomesta ja aiomme tehdä reissun sitten yhdessä. Kaikki olemme siihen mennessä jo rokotettuja, että ainakaan se ei olisi ongelma. Toki nykyään sitä osaa varautua, jos asiat eivät menekään niin kuin on suunnitellut. Reissuajankohtaan on vielä aikaa, toivotaan vain parasta. :)

Siitä tämä syksy on erikoinen koska en ole ilmoittautunut millekään kurssille. (Vertaan aikaan ennen koronaa.) Vaikka tällä hetkellä näyttäisi olevan sen verran hyvä tilanne, että kurssitarjonta kansalaisopistossa oli melko laaja. Mutta ei nyt vaan tuntunut siltä, että mikään kurssi olisi kiinnostanut. Katsotaan jos sitä vielä löytäisi jotain muuta mielenkiintoista. Ja kunhan saan tämän räkätaudin taltutettua voi taas ruveta käymään kuntosalilla hikoilemassa. (Tein 2 x kotitestin = nega!)

Olimme pojan kanssa kumpikin nuhaneniä ja koululainen kotona minun seuranani pari päivää, mutta nyt takaisin koulussa. :)

Lidlin kauniit syksyn väriset ruusut & gerberat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti