perjantai 21. tammikuuta 2022

Banaani-suklaamuffineja & harmituksia

Miten kivasti tuo Jyskin valopuu sädehtii sadepisaraisen ikkunan takaa! Niin hyvä ostos ja suosittelen käväisemään Jyskissä noutamassa samanlaisen! :D Antaa iloa näin ikkunan lävitsekin. :)



Kun taas kerran tummia pilkkubanaaneja on hedelmäkori pullollaan (no ei nyt pullollaan, mutta muutama) silloin leivotaan jotain herkkua. Nämä muffnisit olivat sellainen viime hetken päähänpisto ja tosiaan nämä leivonnaiset tulivat tarpeen. Eilen oli nimittäin sellainen päivä, että en ihan hetkeen halua samanlaista...

Ystävä sai sairaskohtauksen, surin sitä, kummipoika loukkaantui Suomessa ja eräs rouva kolhi minun autoani (joka oli parkkiruudussa ilman minua)....että otti pattiin koko päivän!! Tärkeintä on, että ystävä sekä kummipoika paranevat ja autoja voi aina korjata!



Kuvien myötä toivotan sinulle leppoisaa viikonloppua & pysykää terveinä!








Banaani-suklaamuffinsit


2 kananmunaa
150 g sokeria
1 tl vaniljasokeria
200 g vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl jauhettua kanelia
125 g voita
2 kypsää banaania
100 g tummaa suklaata

Vatkaa kananmunat, sokeri ja vaniljasokeri valkoiseksi vaahdoksi. Sekoita keskenään jauhot, leivinjauhe ja kaneli. Sulata voi miedolla lämmöllä ja anna jäähtyä. Sekoita jauhot ja sulatettu, jäähdytetty voi munaseokseen muussatun banaanin ja hienonnetun suklaan kanssa. Paista 200 °C:ssa uunin keskiosassa 15-20 minuuttia.


Ohje Arla, KLIK!









p.s. Joulun jälkeen kodissaan kaatunut iäkäs sukulainen on päässyt vihdoin kotiin. Eilisten tapahtumien jälkeen hän tuli mieleeni ja laitoin hänelle heti tekstiviestiä. Muistakaa lähimmäisiä, sinulle sekä hänelle tulee hyvä, lämmin olo, kun huolehdit. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti