maanantai 17. tammikuuta 2022

Viikonloppu & uudet tulppaanit
EDIT Otsikko unohtui! Voi apua & anteeksi! :DViikonloppu oli rauhallinen ja hyvin tuikitavallinen. Ehkä tällaisiakin viikonloppuja tarvitaan, että ei olla koko aika menossa ja hosumassa joka suuntaan.

Lasten harrastuspäivät sijoittuvat loppuviikkoon ja kuskaan heitä harrastuksiin torstaisin, perjantaisin sekä lauantaisin. Torstain sisäliikuntakerho ei ole hirmukaukana, mutta sadeilmalla äiti kuskaa muksut mielellään. Käyn vaikka siinä samalla ruokakaupassa, kun kerta ratin takana olen. Kein Problem! Ja hakiessa on kiva kuulla tuoreeltaan, että mitä on tapahtunut ja mitä erikoista tehtiin sillä kertaa. :)

Lauantaina treenikaveri oli yrittänyt provosoida meidän poikaa ja oli yrittänyt lannistaa siskonsa hyvää karate-edistymistä. Mutta poika osasikin olla hätkähtämättä ja oli kehunut siskoaan oikein urakalla. Siskoa nauratti takapenkillä, kun veljensä selitti pukuhuoneen tapahtumat. Rakkaiden puolia pidetään aina ja kaikissa tilanteissa. Ja ehkä se toinenkin osapuoli oppi tästä jotain. Toivotaan ainakin näin.

Sunnuntaina hyppäsimme pyöriemme selkään aikeenamme käydä pikkulenkillä. Suunnilleen puolivälissä matkaa alkoi satamaan niin paljon, että käännyimme takaisin, tulimme kotiin tekemään pullaa! Heh, pullabileet oli tosiaan ansaittu sen hurjan urheilusuorituksen jälkeen. ;) Alkuviikko on siis pullan mutustelua ja kokeisiin lukua (tai luojan kiitos se ranskan koe on lapsilla, ei minulla! ;)) 

Tänään tulee myös keittiökaappien korjaaja(t) ja jossain välissä käyn kukkakaupassa! Kuvissa vilahtaa Lidlin tulppaanit joita pitää ostaa jokaisella ruokakauppareissulla.

ILOA VIIKKOON!

 

2 kommenttia:

  1. Kauniita on tulppaanit sinun maljakossa.Kyllä tulppaanit on parasta talvessa ja niitä tulee ostettua joka viikko. Suomessa on tällä hetkellä ihanan kaunista, kun on satanut paljon lunta.Mukavaa sunnuntaita sinne Saksaan koko perheelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sinulle! ❤ Mukavaa sunnuntaita Suomeen ja nauttikaa lumisesta maisemasta. 😊❄

      Poista