maanantai 24. tammikuuta 2022

Pieni tauluhylly
Viimeksi kehuin Jyskistä ostettua valopuuta ja tämä yllä olevassa kuvassa näkyvä täyspuinen taso on samasta paikasta. Ei ole mikään maksettu mainos! :)

Neljä valokuvakehystä päätyivät hyllylle, kun en vielä keksinyt, että minkä taulun tai taulut tähän laittaisin. Paperilappuset peittävät sievät lasten kasvot. ;) Vanha matkamuisto (pöllö) löytyi kirjahyllystä ja huhuilee nyt näkösällä.

Heirolin kakkualusta ja lasikupu on sen verran iso kokonaisuus, että en ole vielä keksinyt mitään hyvää säilytyspaikkaa... Joku päivä ruokakomerossa on sen verran tilaa, että mahtuvat sinne. Ystäviltä saadun punotun lyhdyn sisällä on aina joko led-tuikku tai valonauha. Kesällä kiva laittaa ulos parvekkeen pöydälle. Tykkään kepeästä lyhdystä kovasti!

Kori pursuilee Suomesta tai paikallisesta marketista ostettuja (villa)lankoja, pitää taas tarttua joku ilta sukkapuikkoihin. Suunnitelmissa on kutoa lasten serkulle synttärilahjaksi 
sukat. Ehkä tartun vielä tänään puikkoihin! 

Aamulla sähkömiehet pimpottivat ovikelloa jo vähän yli kahdeksan. Seisoivat oven takana maskeissaan ja minäkin kaivoin ripeästi omani, turvallisuus ennen kaikkea! Nuoret miehet olivat nopeita ja jo reilussa puolessa tunnissa työt oli tehty. Sähkösanasto on vähän huteralla pohjalla ;) omalla kohdallani, mutta kai he ymmärsivät, 
kun hommat tulivat tehtyä. Ammattilaiset kyllä ymmärtävät, olkoot selitys sitten kuinka heikkoa saksaa tahansa! :D

Sähköt pelaa, taivas on harmaa, kotityöt on tehty, nyt kauppaan!
Mukavaa maanantaita!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti