sunnuntai 12. maaliskuuta 2023

Laiskottelua sunnuntaina

Huhuu! Täällä blogin puolella on ollut viikon verran varsin hiljaista. Ehkä ei ole tapahtunut mitään sen kummempaa ja sen johdosta en ole tännekään eksynyt. Mutta sunnuntain kunniaksi halusin tulla sanomaan edes "hei" ja kyselemään teidän kuulumisia. Hei, mitä kuuluu? :)

Toinen muksuista on huoneessaan Pokémon-korttiensa ym. parissa ja toinen ruokapöydän ääressä rakennuspuuhissa. Lapset ostivat isänsä kanssa ennen joulua jättikokoisen Lego-auton eikä sen rakentaminen ole vielä edennyt pitkälle. Jouluna emme roudanneet sitä mukanamme Suomeen ja joulun jälkeen paketin olemassaolo vain unohtui. Mutta nyt, aina silloin tällöin työ edistyy ja mies auttaa siinä sivussa. 

Keittiöstä kuuluu pilkkomisen ääniä, tänään on vuorossa vielä kanasalaattia ja mies valmistaa ruoan. Se sopii minulle, a.k.a. pääkokille erittäin hyvin. ;) Mies siis laittaisi ruokaa useamminkin, mutta tulee yleensä töistä kotiin aika myöhään, joten ruoanlaittovastuu on minulla.
Ensi viikolle on luvassa mukavia hetkiä ystävien kanssa, kun olen sopinut niin lounas- kuin aamupalatreffejä kaverien kanssa. Vapaaehtoistyöt rullaavat entiseen tapaansa ja viime viikolla käväisinkin kollegan luona synttärikakkua syömässä. Oikein mukavaa, kun saa uusia tuttavuuksia ja oppii tuntemaan kollegat paremmin. Mukavia, hauskoja ja aina niin auttavaisia ihmisiä, mikäs sen mukavampaa!

Tänään olemme piipahtaneet puutarhaliikkeessä ja kotiin tultuamme tilasimme nettikaupasta sohvaryhmän yläkerran parvekkeelle. Kevättä siis rinnassa ja aurinkoisia päiviä odotellessa...
Parvekkeella keltaisia ja valkoisia kevätesikoita ja 
aniliininpunaisia kaunokaisia. Ja tietysti narsisseja.Mutta muuten sunnuntai on kulunut kotona, kotisohvalla möllöttäen.

Mukavaa loppuiltaa sinulle!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti