keskiviikko 17. toukokuuta 2023

Korvapuusteja ja kevätaurinkoaJa taas tämä minun blogini on ollut tauolla! Breikin syy on ollut se, että kaikki muu puuhailu on vienyt melkein kaiken vapaa-ajan, tai ainakin se on tuntunut siltä. Meillä on ollut taas vieraita Suomesta ja oppaana olo on ollut minun tärkein duunini tässä lähiaikoina! Tykkään kyllä tosi kovasti, kun on vieraita ja käymme eri paikoissa. Itselleen ne tutut ja turvalliset paikat näyttäytyvät aina uudessa valossa, kun vierailemme niissä yhdessä. Sateiden lomaan olemme saaneet nauttia myös auringosta sekä mukavasta säästä. 

Kesätapahtumat ovat alkaneet ja ensimmäiset ulkokonsertitkin on jo soitettu. Eli kesää kohti menossa! Meillä on tiedossa viikonloppuna kylpyläreissu ja jota odotan kovasti ja muu perhe toki myös. Uudet uikkaritkin kävin ostamassa tänään. Nyt kelpaa polskia. :)

Kuvissa überherkulliset tyttären leipomat korvapuustit. Allekirjoittaneen ei enää tarvitse leipoa, kun hommat hoituvat näin hienosti nuorison toimesta. Kyllä meidän kelpaa. ;) Korvapuusti kainaloon ja parvekkeelle nauttimaan keväästä ja auringosta.

P.s. Tämä marmorialusta on ollut todella hyvä ostos!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti