-

-

lauantai 7. helmikuuta 2015

Ravintolaruokaa

Viikonloppu on hyvä aloittaa ulkoruokinnalla. Viikko on ei-kiireinen tai superkiireinen, mutta se on aina varma, että kunnon lounasta ei tule aina syötyä. Nopea munakas, voileipä teen kera tai monesti edellispäivän jämiä. Vaikka täytyy häpeäkseni myöntää, että vain keittoruokaa osaan tehdä niin paljon, että voidaan syödä parina päivänä. Ja kerrotaan vielä yksi kamala salaisuus: meidän perheessä syödään makrulaatikkoa kerran vuodessa...nimittäin perheen pääkokki aka. äiti ei pidä siitä....kääk, mikä paljastus!!

Perjantaisin tapaan tuttua 'rouvaporukkaa'. Samassa paikassa, samaan kellonaikaan, samana viikonpäivänä eli perjantaina. Kokoonpano voi vaihdella, mutta mm. minä olen vakikalustoa. ;) Yleensä mennään teen tai kaakaon voimalla, mutta toisinaan lounastetaan yhdessä.

Annos oli mielestäni kaunis sekä maukas (mm. paistettuja, tuoreita herkkusieniä, broileria, ituja, hedelmiä, jogurttikastiketta) joten kuvahan oli räpsäistävä ehdottomasti!
Tänään olemme vierailleet niin toisessa kaupungissa kalamarkkinoilla ja lounastaneet ravintolassa ystävien kera kuin käyneet tervehtimässä miehen kollegaa (joka toivoi meidän tuovan myös hänelle kalaa). Huomenna aamulla samaan osoitteeseen aamupalalle, kuulostaa herkulliselta. Aamulla ei tarvitse kuin hypätä pyjamat päällä auton rattiin...Täytetyt tomaatit pitivät sisällään 
mm. saksanpähkinää, pinjansiemeniä, 
mozzarellajuustoa. Tätä kasvisruokaa 
on kokeiltava kotona! Pähkinät tomaatin 
sisällä kuulostaa 'eksoottiselta', mutta 
oli todella hyvää. Usein valmistan täytettyjä paprikoita, nämä menee kokeiluun!Aurinkoiset
 viikonlopputerkut 
kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti