-

-

sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Tyynyproggis^ kännykkäräpsäisy


Kun muutimme Saksaan ja ensimmäisen kerran tyynyjä marketeista etsiessämme huomasimme saksalaisten omaavan varsin muhkean tyynymaun (?). Koko jota löysimme vain ja ainoastaan oli 80 x 80. Eli aikamoinen järkäle. ;) Koska roudasimme kaikki kauniit Finlaysonit ja Marimekot Suomesta (50 x 60) emme tohtineet hankkia täältä uusia tyynyjä, tyydyimme vanhoihin ja myöhemmin vanhempani toivat meille tutunmalliset, uudet nukkumatyynyt. 

Ostimme kyllä meille vanhemmille omat 80 x 80 tyynyt ns. telkkarityynyiksi. Illalla sängyssä on kiva loikoilla, kun on muhkea päänalunen, yöksi se on viskottava penkille (kröhöm tai lattialle...). Kun halusin ostaa lapsille uusia pussilakanoita oli niissä aina mukana tämä jättikokoinen tyynyliina. Kummastelin kaupassa My little pony -lakanasettejä ja niiden kokoja, jäivät kauppaan. Meidän suomalaisilla ipanoilla on Suomikokoiset tyynytkin, heh.

Kun sitten kerran Ikeassa tuli vastaan niin kivoja kuoseja, että oli pakko ostaa. Ajattelin pienen hinnan kattavan myös sen, että tyynyliinat eivät tulisi käyttöön. Ei nyt ihan roskiinkaan, mutta.....

Niistä voi tehdä koristetyynyt! Ei edes tarvita vetoketjuja ommella, kun toisessa päässä on aukko ja pieni kaistale käännetään tyynyn päälle (normityynyliina). Ompelukone esille, tyynyliinojen 'pilkkominen', suoran sauman hurautus kahteen sivuun ja se on siinä!

Eivät menneet jättityynyliinat hukkaan. ;)2 kommenttia:

  1. Tulipas niistä kivan näköisiä ja värikkäitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, hauskan värikkäät, sopivat lastenhuoneeseen! :)

      Poista