-

-

torstai 5. helmikuuta 2015

Sairastupa








Meillä köhitään ja niiskutellaan. Ei pahasti, mutta sen verran, että vain 50 % päiväkotilaisista on lähtenyt reippaana kavereiden kanssa leikkimään legoilla. 50 % jäi äidin helmoihin. Kuulostaa ehkä kamalalta sanoa ääneen, mutta olisi parempi, jos lapset olisivat samaan aikaan flunssassa. Mikä räkätauti tahansa on parempi, kun se tulee kumpaankin yhtä aikaa, hoidetaan yhtä aikaa, levätään ja laiskotellaan yhtä aikaa. JA tervehdytään yhtä aikaa. :) Viikossa tai jopa muutamassa päivässä kaikki on taas ennallaan ja nessupaketit ovat historiaa. Mutta kun ensin flunssailee toinen ja viikon perästä tulee kakkoskierros, menee aikansa ennen kuin hommat pyörivät taas normisti. Ja itselläsi on koko ajan pelko takaraivossa, että sairastut itsekin. En tykkää rohtuneista nenänpielistä enkä karkeasta kurkusta. (Kuka tykkäisi?) 

Pienistä köhistä ei jäädä kotiin vaan lähdetään päiväkotiin, mutta välillä tarvitaan se lepohetki äidin kainalossa.  

Suomessa asuessamme kävin kahden pienen kanssa kerhoilemassa viikottain. Kerho-ohjaaja kertoi, että pikkunuhista ei tarvitse jäädä kotiin, koska muuten kaikki Suomen kerhot olisivat koko ajan vailla lapsia. Niinhän se on. :) 

*niisk, niisk, köh*



Koitetaan pysyä terveinä.








Tulppaanit ovat lähimarketista, mutta
tulilatva-asetelma lasipurkissa sekä ruusukimppu ovat
'lahjuksia'. Rrrakastan kukkia.



2 kommenttia:

  1. Ompas sinulla ihania kukkia. Mulla viikontakaset tulppaanit joutavat roskiin ja tänään uusia hakemaan.Viikon kestävät maljakossa jos laittaa lyhyenä maljakkoon:) Vai on teillä siellä niiskuneiti?

    VastaaPoista
  2. Kuvista ei oikein välity se, että tulilatvan kukat ovat tavallista suurempia ja nuo kimppuun sidotut ruusut ovat myös varsin isoja. Tällaista 'jättitulilatvaa en ole aiemmin nähnytkään. Nuhaa on, mutta tänään mentiin kuitenkin normaalisti päiväkotiin leikkimään. :)

    VastaaPoista