-

-

keskiviikko 4. helmikuuta 2015

A cup of tea


^ Hmmmm, miksi minä muistelisin, että tuo teemerkki 
on Clipper EI Cupper....?
Kutsuin aiemmin tällä viikolla talon täydeltä kavereita. Kaikilla on enemmän tai vähemmän lapsia, joten kotimme oli iltapäivästä lähtien täynnä vilinää, vilskettä ja ÄÄNTÄ! :D Koska monet meistä ovat muuttaneet kaupunkiin muualta olemme toistemme tuki ja turva eri tilanteissa. Olen joutunut pyytämään niin lastenhoitoapua yllättävissä tilanteissa ja olemme päässeet meille ylimääräisistä huonekaluista/lasten vaatteista eroon, kun tuttavamme ovat niitä ottaneet omiin tarpeisiin. Kun ei ole sitä sukulaisten tukiverkkoa ympärillä eikä lapsuudenajan ystäviä on ne läheiset 'etsittävä jostakin'. Ethän halua viettää aikaasi pelkästään perheesi kesken (?). Olemme sosiaalinen perhe ja tykkäämme ihmisistä ympärillä, kiva, että ystäväpiiriimme kuuluu eri ikäisiä ihmisiä eri kansalaisuuksista.

Nämä ylläolevat ovat lahjuksia joita sain. Nauratti kovasti, kun sain kolme teepakettia, minähän aiemmin vaahtosin meidän teehyllystämme, notkuvasta sellaisesta. ;) Mutta siksi niitä ystäviä on yhä edelleen kutsuttava, tasaisin väliajoin, tyhjentämään niin herkut lautasilta kuin juomaan teet kaapeista!
Me olemme olleet tänään ajoissa liikkeellä. Autoa piti rapsuttaa jäästä ennen kuin pääsimme ajelemaan päiväkodille. -2 asteen pakkanen tuntui paljaissa sormissa, kun unohdin käsineet kotiin. Päiväkodin luona tehdään puunkaatohommia joten jouduimme ajamaan vaihtoehtoista, sokkeloista reittiä. Kapeilla, liukkailla pikkuteillä oli inhottava luistella muiden päiväkotiin menijöiden kanssa. Mutta selvisimme!

Pirteät pakkaspäivän terkut!

p.s. Lisää joulupipareita....tarkoittaako se lisää Runebergin torttuja....?

3 kommenttia:

 1. Meillä on myös aika paljon eri teelaatuja kaapissa, mutta mä olen jostain syystä todella laiska juomaan teetä. Onhan se siis hirveän rasittavaa kaivaa vedenkeitin kaapista ja liuottaa teepussia vedessä, irtotee on ihan mahdotonta.;) Kahvin eteen sen sijaan olen valmis tekemään vaikka mitä temppuja (kuten maidon vaahdotus). Teessä pitäisi varmaan olla enemmän kofeiinia.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Varmasti kahviin tottuneella on ' vaikeampaa' teen hauduttamisen kanssa, ei tunnu läheskään niin kiinnostavalta, kuin mittailla kahvimitallisia tai asetella kahvikapseleita koneeseen. Olen oikeasti aika onnekas, että kaikki tuntemani naishenkilöt ovat teenlitkijöitä, mutta Suomihan on kahvinkulutuksen kärkimaa. :)

   Poista
  2. Onnekas siinä, että saan teeseuraa + ne teepaketit hupenevat vinhaa vauhtia tällä tahdilla...heh

   Poista