lauantai 28. helmikuuta 2015

Hedelmäpommi potevalle

Mies on saanut ärhäkän flunssan. Se ei tullut yllätyksenä koska kollegoista moni on sairastunut samaan, päiviä kestävään tautiin. Useita oli jäänyt jo viime viikolla kotiin sairastamaan ja me pidimme sormia ja varpaita ristissä ettei olisi vaan tarttunut meidänkin perheeseen.... Pöh, turhaan, täällä ainakin yksi köhisevä kuumepotilas. :( 

Meidän viikonlopun suunnitelmat menivät sen osalta uusiksi, että lähden tänään yksin naapurinrouvan syntymäpäiväjuhliin. Olemme osallistuneet yhteisvoimin ostettuun lahjaan ja olen käynyt kääntymässä kyltinteko-talkoissa (Saksassa, monet tykkäävät askarrella päivänsankareille tai vaikkapa naimisiin meneville juhlavat kyltit etupihalle koristeeksi). Ja siksi siis kävimme eilen vain 'kääntymässä', kun perheen nuoriso päättikin leikkiä kurassa eikä äidillä tietenkään ollut mitään varavaatteita mukana. Lapsiraukat näyttivät niin säälittäviltä, että eihän siinä muu auttanut kuin lähteä kotiin. 

Lasten kanssa et todellakaan voi tietää mitä tapahtuu huomenna tai tunnin tai minuutin päästä.... ;)








Hedelmistä saa aimo annoksen c-vitamiinia joten sitä kaikille, flunssaisille sekä terveille, tekee hyvää! Espanjalaisia mansikoita oli pakko ostaa Aldista, kun ne näyttivät niin hyvältä. Eikä siihenkään nyt niin   k-a-m-a-l-a-n   pitkä aika ole, kun saamme jo paikallisia, punaisia herkkuja...namnam.








Porevitamiinia lasissa ja toisessa kädessä hedelmiä,
pysytään terveinä & mukavaa lauantai-iltaa. :)






p.s. Juhlatamineet odottavat valmiina hengarissa....

2 kommenttia:

  1. Jos ei nolla vitamiineillä parannu, niin ihme on :)

    VastaaPoista
  2. Vitamiineja purkista sekä hedelmistä, eiköhän olo kohennu....paljon myös inkivääriteetä ja lepoa. :)

    VastaaPoista