-

-

torstai 12. helmikuuta 2015

Keväinen ilme

En omista liiemmin eri vuodenaikoihin sopivia tekstiilejä. On toki jonkun verran jouluisia ruokapöydän liinoja sekä pienempiä kaitaliinoja. (Koristetyynynpäällisiä löytyy kyllä vaikka koko kylän tarpeisiin...) Verhoja ei ole tällä hetkellä kuin makuuhuoneessa. Makkarista on pääsy pienelle parvekkeelle ja halusin peittää suuren ikkunallisen oven Marimekon Villi ja vapaa-kankaasta ommellulla verholla. Mustavalkoinen suurikuviollinen printti iski välittömästi silmääni, kun näin sen ensimmäisen kerran useita vuosia sitten. Aiemmassakin kodissa verho toimitti virkaa parvekkeen ikkunallisen oven edessä. Hassua, miten jotkut kodin tavarat sisäistää vain yhteen tarkoitukseen, yhteen paikkaan. Pitää ravistaa moinen sisustuspakkomielle pois mielestä ja tehdä juuri sillä lailla, kun parhaaksi näkee. ;)

Tässä kodissa ehdottomasti parasta (sijainnin ohessa, asumme keskustan välittömässä läheisyydesssä, palvelut, kaikki lähellä) on olohuoneen ikkunat! Ne ovat isot ja niissä on leveät ikkunalaudat. Ensimmäinen asia jonka itse huomasin astuessa ensi kertaa taloon sisään oli olohuoneen valoisuus, samaa hokevat ensi kertaa vierailulle tulevat. Toki, jos itse et ole ollut kotia rakentamassa ja suunnittelemassa löydät aina pieniä vikoja joiden perään manailet, mutta kuitenkin pitää olla tyytyväinen siihen mitä on. :) Minulle harmaita hiuksia tuo pieni eteinen, mutta olohuoneen valoisuus ja kiva piha antavat paljon anteeksi ja unohdan hetkeksi eteisen ja säilytysratkaisut siellä.

Muutama viikko takaperin ostin Hammerista pari keväistä tyynyliinaa. Joulunpunaiset sekä porokuvioiset harmaat tyynyliinat oli laitettava jo talvisäilöön. Haluaisin kovasti löytää uuden, raikkaan värisen torkkupeitteen sohvalle...mistäköhän lähtisin etsimään?

Ihanat, kevään väriset kukat kimppussa. 

Minkä väristä torkkupeittoa lähden metsästämään 
kissojen ja koirien kanssa, vaalea, beige, turkoosi?

Lasipöydälle pitää ehdottomasti vaihtaa uusi 
liina, tuo kirpparilta 4 € löydetty liina kaipailee välillä
kaappiin piiloon...

;)

p.s. Parit Marimekon verhot löytyisivät kaapista ja ne oli tarkoitus laittaa olohuoneeseen....muttamuttamutta, kun en millään viitsisi laittaa suurten ikkunoiden eteen mitään....ehkä sitten työhuoneeseen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti