-

-

perjantai 5. elokuuta 2016

Kakkua pukkaa

Tulinpa vielä laittamaan postausta, kun mukavasti jäi aikaa leipomisen ohjessa...

Aina lukuvuoden alussa kouluissa järjestetään juhla koulutaipaleensa aloittavia juhlistaen, Einschulungsfeier. Viime vuonna mekin kuulimme kasan puheita ja katselimme kivoja esityksiä. Tänä vuonna me entisten ykkösten, nykyisten kakkosten vanhemmat pidämme juhlassa kahviota. Itse en ole menossa kahvinkaato-hommiin vaan osallistun muuten, leivoin nimittäin juuri kaksi kakkua Kinuskissan ohjeella (resepti tulossa...). Tietysti aina kaksi, toinen pojan ja toinen tytön luokalle. ;) (Aina tuplasti duunia, heh!) Koska lapset lauleskelevat koulun kuorossa he myös esiintyvät huomenna. Aamu alkaa omissa luokissa leikkien ja yhdessä syöden ja myöhemmin esiinnytään.

Lapsista on tietysti kiva olla jo kakkosluokkalaisia, mutta myös se on kivaa, kun uusissa ykkösissä on tuttuja kasvoja, kamuja päiväkotialoilta. Ensi viikolla hekin aloittavat koulunsa ja ehkä taas leikit maistuvat välituntisin yhdessä.

Huomiselle on luvassa myös yhdet synttärit. Lahja on käyty tänään jo ostamassa, pakettiin sujautetaan Cars-juttuja. Kyllä niitä autoja, leffoja sun muita vielä meiltäkin löytyy...


Eli koulutapahtumaa sekä synttäriä. Viikonloppu voi alkaa mun puolesta!
Hortensiat <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti