-

-

torstai 25. elokuuta 2016

Ulkona lounaalla
Tiistaina tutustuimme itsellemme uuteen ravintolaan jossa työskentelee yhteinen tuttumme keittiön puolella. Toki paikkaan oli tutustuttava lounaan merkeissä, varsinkin, kun tuttuvamme on vasta aloittanut paikassa. Kertoili olleensa mukana menun muutoksissa yms. Tällä kertaa emme maistaneet kalaa, pihvejä tai muuta runsaampaa vaan 'tyydyimme' caesarsalaattiin kera broilerin. Mutta iso annos vei sopivasti nälän ja tilaa jäi vielä mahtavalle jälkiruokalautaselle! Koska naisten on joskus vaikea päättää ihanien jälkiruokien joukosta vain sitä yhtä oli tarjoilija valppaana ja luki meidän ajatukset ehdottaessaan kaikista jälkiruoista tehtyä lajitelmaa. Listasta ei edes löytynyt moista vaihtoehtoa joten tarjoilija olisi todella mitalin ansainnut ehdottaessaan jotain näin timanttista! :D

Jälkimmäiset kuvat ovat sitten eiliseltä. Ystävätär tarvitsi Kreikan-reissulleen täydennystä ja olin hänen mukanaan kiertelemässä lähikaupungin tarjontaa. Hän tarjosi myös salaatit (taas caesarsalaatti, heh, ei ollut listassa muita salaattivaihtoehtoja!) kivassa ravintolassa jonka isolla terassilla oli mukava istuskella varjoisassa paikassa. Eilen nimittäin saapui varsin helteinen sää tänne meidän 'hoodeille'! Sesamkana oli varsin hyvää ja muutenkin paikka oli tosi kiva. Myös tämä ravintola oli itselleni uusi tuttavuus, mutta ei edes ole järin vanha paikkakaan. Tarjoilija oli myös tässä paikassa äärimukava, vaikka en edes ehdottanut mitään sen suuntaista hän tarjoutui itse ottamaan meistä valokuvan! Heh! :D Onhan sitä helppo hymyillä, kun on ruokaa nenän alla.


Tänään ei ole tiedossa ulkolounasta, vaan kotoilua ja kuntosalia. Olen nyt käynyt muutaman kerran viikossa hiukan hikoilemassa salilla. Aamuliikunta on itselleni se kaikista paras vaihtoehto!


Torstai jo...minne ne päivät taas hupeni?


2 kommenttia:

  1. Todella ihanat herkut :) Kiva syödä välillä toisten tekemää ruokaa.

    VastaaPoista
  2. Kyllä! Varsinkin, kun lapset syövät suht myöhäisen lounaansa koululla ja mies joskus töissä/joskus kotona, ei itselle tule aina valmistettua 'kunnon' ruokaa. Kun käy ulkosalla lounaalla tulee tankattua itsekin jotain, usein jotain kevyttä, että jaksaa paartaa vielä pitkän päivän. ;)

    VastaaPoista