lauantai 27. elokuuta 2016

Salaatteja



Kurkkuakin olisin laittanut vadille, mutta oletin lautasen olevan isompi ja OLETIN kurkun olevan vielä kondiksessa. Mitäpä vielä, kurkku mokoma oli mennyt palelluttamaan itsensä. Näinkin voi käydä! :)




Eri värisiä pikkutomaatteja ja yksi isokoinen punainen, paljon mozzarellaa sekä oliiviöljyä, basilikaa sekä suolaa ja pippuria.



Pikkuporkkanat ovat yksi ostetuimmista raaka-aineista meidän huushollissa.



Jos vati/lautanen olisi ollut isompi (tai jos olisin viitsinyt siirtää isommalle lautaselle....) olisin laittanut noh, sitä kurkkua, tölkkipersikkaa, pensasmustikoita sekä vaikkapa punaista paprikaa.


Näitähän voi varioida miten vain ja on hyvin nopsa valmistaa. Kun kaikki ainekset eivät ole sekaisin meidän nirppanokka lapsetkin ottavat 
mielellään. ;) Meidän talouden ruokakriitikot tykkäävät mm. fetasta ja salaattijuustosta, mutta annas olla, kun juusto koskettaa hieman vihreää oliivia ovat katastrofin ainekset valmiina.

;)


Lauantaiterkuin....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti