-

-

tiistai 30. elokuuta 2016

Korot juhliin

Näiden nudenväristen jalkineiden ostosta on aikaa parisen viikkoa. Olen käynyt nyt lähiaikoina lävitse järeällä kädellä omistamaani vaate- ja asustepuolta, karsien joukosta käyttämättömiksi jääneitä, hutiostoja tai muuten vaan nyppääntyneitä kaapin täytteitä. Mitään sellaista kenenkään ei tarvitse säilöä mitä ei käytä koskaan (tai juuri koskaan) tai mikä muuten vaan ei miellytä silmään yhtään. En ole korkokenkäihminen henkeen ja vereen vaan enemmänkin huolettomien tennareiden (eli conssien) sekä ballerinojen ystävä. Omistan korkoja kyllä, mutta omaan arkilookkiini ne eivät kuulu (tai ainakan vielä, ehkä opin joskus aamuisin laittamaan korkeat korot kauppareissulle tai koulumatkalle ;)). Olen naisellisten asusteiden ystävä kyllä ehdottomasti, meikkaamisen sun mun naisten jutuiksi kutsuttujen juttujen ystävä, mutta korkokenkiä en omista moniakaan. Jos nyt oikein osaan laskea, korkoja on max. 10 kpl. Niistäkin osa on jo usemman vuoden vanhoja tai sitten ihan kivoja alelöytöjä.

Mutta nyt parisen viikkoa asiaan tuli muutos ja kaappiin muutti uudet kengät. Jostain syystä kiiltonahkainen (varmaankin tekokiiltonahkainen) pari osui jalkaani todella hyvin, tuntuu tukevalta, ei purista ei kiristä mistään. Väri on luonnossa todella kiva, luonnossa luonnollinen. Sopii mielestäni moneen asuun ja tilanteeseen. Sellaisia asusteiden pitääkin olla. ;)

Näillä koroilla juhlitaan pian häissä (ei omissa, hehe) ja testataan korkokenkien kunto! Kun tälle tielle lähdin, niin oikeastaan samasta mallista pitäisi kotiuttaa mustat versiot myös. Aiemmin tänä kesänä pistin eteenpäin nahkaiset, ihan peruskorkokengät, kun malli ei vaan sattunut omaan räpylään sitten ollenkaan. Harmi sinänsä, mutta parempi jonkun muun jalassa, kun puristaen omiani...

Tässä kuvassa sävy on todella lähellä oikeaa, 
muissa kuvissa aavistuksen verran liian harmaa.
Huippukuvaaja vauhdissa ja taustavalo aka aurinko 
missä sattuu... 

Tällainen hieman turhamainen postaus tähän väliin. :)
Välillä näinkin!

Me odotellaan Suomivieraita, pari päivää enää....

2 kommenttia:

  1. Kuvassa kengät näyttävät ainakin kivan värisiltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskoisin, että sävy passaa hyvin yhteen monien värien kanssa. :)

      Poista