-

-

torstai 2. marraskuuta 2017

Miele ja muuta

En kehu turhan päiten joitain tuotteita, jos ne vaan ovat 'in', muotia tai muuten vaan kuuminta hottia. En pukeudu viimeisimpien trendien mukaan eikä taskustani löydy uusinta omppupuhelinta. Ja ei varmaan edes löydykään, käytän epätrendikkäästi, mutta hyvin tyytyväisenä Samsungia. ;)

Edellisessä kodissamme oli vanhat Mielen pesukone sekä kuivausrumpu. Ulkonäöllisesti jo aika vanhat, mutta toimivat kuin unelma! Ei moitteen sijaa ollenkaan. Kun menimme kodinkoneliikkeeseen ostamaan uuteen kotiimme pesutornia (laitteet siis kuuluivat taloon ja sinne jäivätkin) ilmoitimme ykskantaan heti myyjälle etsivämme Mielen-koneita. Hän ilmoitti tasapaksulla äänensävyllä Mielen olevan pesukoneissa se parhaista parhain merkki. Se, että maksaa laadusta eikä vaan merkistä ja mielikuvista on minulle tärkeää. Tuli tyytyväinen olo, kun ostokset pystyi tekemään kokemus- ei fiilispohjalta. Emme olleet kuitenkaan ostamassa juustohöylää vaan hieman pidempiaikaista sijoitusta... ;)

Tähän samaan hengenvetoon voin saarnata ;) euron, parin ostoksesta (meillä Saksassa tuote on varmaan 99 senttiä :D), nimittäin Lidlin hoitoaineesta. Ihana tuote, jättää hiukset pehmeiksi ja hoidetuiksi, tuoksu on miellyttävä, kaikin puolin nappiostos Liiteristä! Ja tätä tuotetta ei minulle kukaan suositellut vaan itse joskus hätäpäissäni ostoskoriini laitoin (en osta yleensä Lidlistä pesuaineita vaan ostan kodin ja vartalon puhdistustuotteet kemikalioliike DM:sta) ja parin tuubin käytön jälkeen mainioksi tuotteeksi huomasin.

On ehkä hassu kirjoittaa tälläisestä aiheesta, mutta asia oli vain mielen päällä, olin hiljan funtsinut ko. asioita. Ei ehkä kuulu blogini aihepiireihin, mutta kerrankos sitä. Olkoon sitten edes ilmainen (!!!) mainos niin Mielen pesukoneille ja kuivausrummuille kuin myös alle euron maksaneelle Lidlin hoitoaineelle. ;)

Kuten huomaatte, netti taas toimii! Yeiii! Huomenna, jos laittaisin eetteriin ne keittiökuvat jotka lupasin. Kuvat odottavatkin jo pöytäkoneella. Mukavaa loppuiltaa Sinulle.


P.s. Jos jota kuta kiinnostaa voin linkata blogiin hoitoainepurnukan kuvan ja tehdä Mielen pesutornista erillisen postauksen, jos lukijoissa uusien laitteiden etsijöitä. :)


2 kommenttia:

 1. Miele on tosi hyvä merkki! Meillä on Mielen sekä astian- että pyykinpesukone. Kodinkonekorjaajamme on saksalainen ja hänen suosituksestaan olemme nuo koneet hankkineet. Maksoivat vähän enemmän, mutta ovat kyllä käytössä olleet hyvät.
  Hyvää viikonloppua! T.Maija Myrskyluodolta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sinullakin vain hyviä kokemuksia Mielen koneista. 😊👍 Mieluusti kyllä maksan hiukan enemmän kestävästä laadusta kuin pari vuotta kestävästä koneesta. Toimivat laitteet helpottavat niin hirmuisesti tätä kotirumbaa 😊

   Poista