-

-

lauantai 25. marraskuuta 2017

Suomi 100 -mekko


Mekko suoristumassa ettei tarvitse silittää, hehheh ;)Ja mekon pariksi Lidlin Esmara by Heidi Klum -malliston clutchTapaamme ison naisporukan kanssa 6. joulukuuta eli juuri Suomen itsenäisyyspäivänä. Pitäähän pikkujouludinnerillä olla jotain juhlavaa ja kun kyseessä on Suomen itsenäisyyden 100. juhlavuosi niin se asu voisi sitten olla jotakin sini-valkoista.

Tilasin Zalandolta tämän aika edullisen Mangon kotelomekon. Ja ajattelin pukea asun myös uutena vuotena, kun ystävämme Suomesta tulevat kanssamme juhlimaan.

Mekko näyttää lyhyeltä kuvassa, mutta ei se ylläni liian lyhyt ollut, minua ei ole suotu pitkillä, mannekiinijaloilla ;) ...ja muutenkin ajattelin jo oman tarkenemisen takia pukea paksut, mustat sukkikset sekä nahkasaapikkaat. Joku alusmekko vielä ja sitten on asu valmiina!


Onko Sinulla itsenäisyyspäivänä tiedossa juhlintaa? 🇫🇮

6 kommenttia:

 1. Oi miten ihana mekko, niin kaunis ja värikin sopii täydellisesti itsenäisyyspäivän juhlintaan! Itsenäisyyspäivä menee itsellä työn merkeissä:) Mukavaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
 2. Kaunis mekko!❤️
  Minulla on myös yksi sininen mekko.
  Vähän saman näköinen, kun tuo sinun.
  Hyvää sunnuntai päivää!❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sinäkin voit pukeutua mekkoosi reilun viikon päästä ;)

   Kaikkea hyvää, mukavaa, rentoa sunnuntaita!

   Poista
 3. Täydellinen Suomi 100 vuotta -mekko!
  Kotosalla vaan juhlitaan.
  T.Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sinulle Maija 😊

   Sattui sopivasti, että pikkujouluillallisen ajankohdaksi äänestettiin Suomen itsenäisyyspäivä. Pitää muistaa kaikille ravintolassa mainita asiasta. 😊

   Poista