-

-

sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Joulukalenterin korjausta

Olen aiemmin maininnut, että uudessa kodissamme meillä on hyvin iso lämmitetty varastohuone kellarikerroksessa. Sinne mahtuu jos ja vaikka mitä! Olen laittanut sinne niin joulukoristeet kuin lasten pallot ja ulkopelit (jotka voimme napata sieltä mukaamme, kun suuntaamme leikkipuistoon), myös golfbägit ja muutamat taulut, ruukut, mullat, lasten karnevaaliasut ym. ym. löytyvät sieltä.

Meillä oli vielä kodin nurkassa muutama epämääräinen laatikko täynnä työkaluja tai elektroniikkaa. Mies kävi ne lävitse ja veimme kellariin ja siivoilimme siellä hiukan. Mies löysi kankaisen ikikalenterimme ja tokaisi, että eikö se pitäisi viedä jo ylös. ;) No minähän tein töitä käskettyä, etsin sille paikan ja ennen paikalleen 'asentamista' korjasin 4. kalenteriluukun.

Kalenteri maksoi ehkä 3,90€, mutta ollut käytössämme jo viidettä vuotta. 
Menee varmasti vielä ensi joulunakin...

Onko kalenterit jo ostettu/askarreltu/kaivettu esille?

:)

4 kommenttia:

 1. Meilläpä ei kalentereita enää tarvita. Tosin ostan sellaisen perinteisen vanhanaikaisen kuvakalenterin itselleni, jos sellaisen satun löytämään.
  Valoja jo viritellään...
  Kivaa alkuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pari vuotta sitten anoppi osti minulle sellaisen oikein suuren kuvakalenterin. Se oli niin suuri, että kävi melkein joulutaulusta. Pitääkin koittaa etsiä sellainen. Kiva, että laittelette kausivaloja, antavat ihanaa tunnelmaa. 😊🕯Mukavaa alkavaa viikkoa Sinullekin 😊

   Poista
 2. Kun lapset olivat pieniä, tein heille tuollaisen ikikalenterin. Ompelin kuusen, jonka oksilla oli taskut joka päivälle. Nyt ei enää kalenteria meilläkään tarvita.
  Rentouttavaa sunnuntai-iltaa sinne 😊T.Maija myrskyluodolle.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omatekemä kalenteri onkin spesiaali ja hieno muisto. 😊 Mukavaa sunnuntai-iltaa....sateiset terkut...🌧☔

   Poista