-

-

keskiviikko 22. marraskuuta 2017

Master bathroom

Alakerran vierashuoneen yhteydessä on kylpyhuone jonka olen itselleni röyhkeästi ominut! :D Allekirjoittaneelta, kun löytyy meikkejä, koruja, föönejä ja kihartimia ihan tarpeeksi ja jonnekin nehän pitää kätevästi saada. Joten alakerran kylpyhuoneesta tuli sitten minun valtakuntaani jota myös vieraat 'saavat' käyttää yöpyessään meillä. ;)

Aamun meikkitohinat voi kätevästi hoitaa siellä samalla kuullostellen keittiössä aamupalaansa mutustelevia lapsia. Ja mies saa olla rauhassa yläkerran kylpyhuoneessa partaansa ajellen ja suihkussa käyden. Passaa hienosti!


Voin postata minun 'Suomi 100' -mekostani parempia kuvia myöhemmin.Yleensä tuo pyyhe kyllä roikkuu tuossa lavuaarin edessä olevassa tangossa. Nyt 'kuvauksellisesti' pöydällä. ;)


Ikean vanhat korit sattuvat just sopivasti, ei tarvinnut ostaa uusia. Koreissa niin meikkipusseja, papiljotteja, wc-paprua, harjat ja kammat yms. yms.

Kivaa keskiviikkoa Sinulle!

Kaikkea hyvää ♡

6 kommenttia:

 1. Kivan näköinen kylppäri! Sitäkin on hauska sisustaa!
  Kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) :) Nyt varsinkin, kun on 'oma' kylppäri on kiva sisustella. Kaikkea kivaa keskiviikkoosi!!

   Poista
 2. Kaunis kylpyhuone!❤️
  Hyvää torstaita!

  VastaaPoista
 3. Hieno kylpyhuone!
  Enpä onnistunut kommentoimaan edellistä postausta, joten laitan tähän samaan. Kivat punaiset yksityiskohdat piristävät mukavasti keittiötä.
  T.Maija

  VastaaPoista