-

-

tiistai 21. marraskuuta 2017

Ruokapöydän ääressä

Edellisessä kodissa meillä oli keittiössä sekä ruokailutilassa omat pöydät. Keittiössä oli jo edelliseen kotiin ostettu Ikean jatkettava pöytä. Vaikka pidimme siitä kovasti olisimme halunneet silloin etsiä muunlaisen, kai meillä jokin visio oli. Emme kuitenkaan koskaan joko saaneet aikaseksi ostaa uutta tai sitten emme löytäneet, kun se Ikean oma vain jäi. Mutta kuten sanoin se palveli hienosti. Ruotsalaiskaupasta saa hyviä tuotteita (ei ole mainos, heh!). Edelliseen kotiimme kuitenkin ostimme melkein heti muutettuamme uuden ison pöydän ruokailutilaan (näkyy kuvissa). Ja tätä pöytää etsimmekin koirien, kissojen ja salapoliisien kanssa. Onneksi löytyi ja olemme olleet supertyytyväisiä.

Kun tässä uudessa kodissa ei ole erillistä ruokailutilaa/-huonetta päätimme sitten hankkiutua eroon siitä Ikean pöydästä. Sen kun piti alunperinkin olla meillä vain hetken...(en kyllä pidä kertakäyttökulttuurista, miksi olemme ostaneet jotakin mistä olisimme olleet valmiita luopumaan heti...?) Noh, kuitenkin pöytä pääsi hyvään kotiin, nimittäin yksi muuttomiehistä otti sen! Ihan extemporeajatus, mutta se olikin sitten ihan hyvä. :)


Tässä mahtuu tekemään läksyjä tai näpyttelemään kannettavaa ja tietysti se tärkein; syöminen! Max. 8 mahtuu komiasti rupattelemaan saman pöydän ääreen.

Mukavaa tiistaita Sinulle :)


4 kommenttia:

 1. Hieno pöytä ja tuolit. Mukavaa, kun on tilaa isommallekkin porukalle.
  Ja tuo Ikean valaisin on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Ikean valaisin on meidänkin lemppari; näyttävä, aika iso ja vähän 'erilainen'. 😊

   Poista
 2. Todella kaunis pöytä! Tuota ei raaski piilottaa liinan alle. Pöydän ympärillä on mukava tunnelmoida isolla porukalla.
  T.Maija Myrskyluodolta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on itseasiassa totta, että en käytä hirmu usein pöytäliinaa koska haluan nähdä pöydän pinnan. Jouluinen liina olisi kyllä kiva hankkia. Yksi tummanvihreä Marimekko-kangas on kyllä jonka myös anoppi on antanut. 😊

   Poista