-

-

lauantai 18. marraskuuta 2017

Ruusuja ja risuja

Lähiaikoina kaupassa on tarttunut mukaan ruusukimppuja. En ilmeisesti ole vielä innostunut joulutähdistä vaikka niitä ollut kauppojen hyllyillä jo tovi. Ovat kyllä kauniita ja kuuluvat meidän jouluun, mutta jos ekan ostaisi vasta joulukuun puolella. Ruusut ovat 'helppoja' ja kestävät maljakossa pitkään meidän silmänilonamme. Mies on kova ostelemaan kukkia ja viherkasveja. Ikeasta roudaamme kotiin orkideoita ja lähipuutarhaliikkestä jotain vihreää ja siis usein miehen aloitteesta. Hänellä on myös töissä useampi kasvi joita muistaa myös hoitaakin. :)

Otsikossa lukee, että "Ruusuja ja risuja", mutta en kyllä keksi kenelle tai minkä takia risuja antaisin ;) ei mitään erityistä hampaankolossa. Ollut mukava päivä, vaikka sää ollut hyyyyvin sateinen. Olemme olleet jalkaisin liikkeellä ja käyneet ruokakaupoissa (kahdessa) ja välillä vaan käyneet kotona tyhjentämässä ostoskassin. Vielä joku rento perheleffa, lapset haluaisivat kuulemma katsoa Star Wars:ia! ;)♡♡Mukavaa iltaa sinulle!♡♡2 kommenttia:

 1. Kukat piristävät nyt kyllä mukavasti, kun on harmaata ja pimeää ja tietysti aina muulloinkin. Joulutähdistä en minäkään vielä oikein jaksa innostua, mutta ehkä pian.
  T.Maija Myrskyluodolta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, aivan totta! Kukat piristävät niin omaa fiilistä kuin antaa kotiin sellaista kotoisaa tunnelmaa. Kukat ja kynttilät ovat helppo piristys milloin vain. 😊🥀🕯

   Poista