lauantai 18. marraskuuta 2017

Ruusuja ja risuja

Lähiaikoina kaupoissa on tarttunut mukaan ruusukimppuja. En ilmeisesti ole vielä innostunut joulutähdistä vaikka niitäkin ollut jo tovin kauppojen hyllyillä. Ovat ne kyllä kauniita ja kuuluvat meidän jouluun, mutta jos ekan ostaisi vasta joulukuun puolella. :) Ruusut kestävät maljakossa pitkään meidän silmänilonamme. Mies on muuten kova ostelemaan kukkia sekä viherkasveja. Ikeasta roudaamme kotiin usein orkideoita tai lähipuutarhaliikkeistä jotain ruukkukasveja ja siis hyvin usein miehen aloitteesta. Hänellä on myös töissä useampi kasvi, joita muistaa myös hoitaakin. :)

Otsikossa lukee, että "Ruusuja ja risuja", mutta en kyllä keksi kenelle antaisin risuja tai minkä takia. ;) Ei ole mitään erityistä hampaankolossa. Ollut ihan mukava päivä, vaikka sää ollutkin hyvin sateinen. Olemme olleet tänään jalkaisin liikkeellä ja käyneet ruokakaupoissa (kahdessa) ja välillä vaan käyneet kotona tyhjentämässä ostoskassin. Vielä joku rento perheleffa, lapset haluaisivat kuulemma katsoa Star Wars:ia! ;)



♡♡Mukavaa iltaa sinulle!♡♡















2 kommenttia:

  1. Kukat piristävät nyt kyllä mukavasti, kun on harmaata ja pimeää ja tietysti aina muulloinkin. Joulutähdistä en minäkään vielä oikein jaksa innostua, mutta ehkä pian.
    T.Maija Myrskyluodolta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, aivan totta! Kukat piristävät niin omaa fiilistä kuin antaa kotiin sellaista kotoisaa tunnelmaa. Kukat ja kynttilät ovat helppo piristys milloin vain. 😊🥀🕯

      Poista