tiistai 12. kesäkuuta 2018

Vihdoinkin se lipasto!

Tytär oli suuri apu viikonloppuna lipastoja kasaillessa. Mies hoiteli työasioitaan, poika leikki omiaan ja me tytöt ahersimme. Kun on kasannut yhden Ikea-tavaran seuraavan kasaus on lastenleikkiä. ;) Toki saattaa ärräpäät lennellä, jos työkalu onkin kellarissa eikä yläkerrassa missä sitä tarvitaan tai, jos naulaat vahingossa sormeen, muuten menee hommat hienosti.

Kuten aiemmin mainittua makkarissamme on viisto katto sekä yhdellä seinällä iso ikkuna + ovi parvekkeelle yms. joten isoja vaatekaapistoja huoneeseen ei voi laittaa. Vaaterekillä roikkuu nyt kesällä eniten käytetyt mekot ja tunikat ja Ikean laatikostossa tai isossa liukuovellisessa lipastossa on kaikkea muuta. Alakerrassa, vierashuoneessa on iso kaappi (sekin Ikeasta, ostimme sen edellisen kodin edellisiltä asukkailta ennen muuttoamme siihen taloon) jossa säilytän vaatteita ja asusteita joita käytän harvemmin. Eli mekot, siistimmät hameet, korot ja pikkulaukut löytyvät sieltä.

Nyt hieman puolittaisia kuvia. Seinillä ja muutenkin esillä perhekuvia enkä niitä halua blogin puolella esitellä niin tuli räpsittyä tälläiset puolikuvat! Hah! :D Toivottavasti ei haittaa. Toki olisin voinut poimia ne kuvien ottoajaksi alaskin.

Ja unohdin mainita! Tuo Ikean korkea pukeutumispeili on niin ihana! Ei ollut ihan heräteostos vaan olin pohtinut sen hankintaa jo tovin. Googlailin netissäkin kaikki vaihtoehdot ja olin jo tilaamassa jostakin nettikaupasta (ei tarvitse itse kuljetella pitkää pakettia), kun nyt sitten viikonloppuna sattui tämä käteen ja kassan kautta kotiin. On kyllä tosi kiva ja ei tarvitse enää alhaalla peilailla vaan voi tehdä sen aamulla ihan makkarissakin. ;)





Pari mustaa laatikkoa alatasolla, niissä mm. jumppavaatteita.




Rekillä on myös hyvä säilyttää silitystä odottavat tai vielä hieman pesusta kosteat vaatteet. Tulee nähtyä nopealla silmäyksellä 
mitä kaikkea omistaa eikä tule ostettua turhuuksia. 

Muistaa ehkä paremmin, että olihan minulla jo se valkoinen kauluspaita. ;)




Vasemmalla näkyvä lipasto ei ole Ikeasta, mutta passaa hienosti muotokielensä puolesta näihin Ikean kalusteisiin. 

Tuulettimen musta johto on päässyt kuvaan, heh!

Mies sai samanlaisen MALM lipaston, mutta pienempänä. Minun omassani on jopa peili, kannen alla. 




Ihana, aika vanha hatturasia on tällä hetkellä tyhjillään.



Ihanan sydämen olen saanut pojalta ja kappas mitä löytyykään Pentik-lautaselta??

:D :D


Mukavaa tiistai-iltaa, vatsat täynnä lohta ja suklaajädeä (ei syöty yhdessä....) on mukava tehdä saksan läksyt ja katsella vielä hetki TV:tä.


4 kommenttia:

  1. Vanhimmalla tyttärellä on tuo sama Malmin lipasto.
    Näppärä lipasto!
    Minusta kiva sarja!😀

    VastaaPoista
  2. Vaikuttaa hyvin toimivalta kaikki. Tuo peili on ihana ja hatturasia sopii siihen hyvin.

    VastaaPoista