-

-

torstai 5. heinäkuuta 2018

Pakkaushommissa

Auton pakkailu saattoi ulkopuolisen silmään näyttää hurjalta kaaokselta. Erilaisia ja eri kokoisia kasseja ja laukkuja avonaisen takaluukun vieressä. Mies ahkeroi palapelin eli niiden kassien kanssa, kun minä roudailin niitä hissiltä parkkipaikalle. Hyvä tiimi! Miehellä on tälläisissa asioissa hyvä silmä ja osaa pakata autoon vaikka kuinka monta kassia siten, että auto näyttää puolityhjältä.

Siksi erilaisia kasseja löytyy automme uumenista koska pysähdymme matkallamme eri paikkoihin. Tiedän, että lopullisessa päätepisteessä tarvitaan jotakin niin ne päätyy paksin perille eikä niitä kaivata alkumatkasta ollenkaan. Kovat matkalaukut nielevät sisäänsä vaikka pienen nojatuolin (ei tarvitse pakata), mutta juuri isokoisuuden takia ovat hankalia. Ne eivät jousta sitten millään. Siksi matkaan lähtee vain yksi kovakuorinen isohko matkalaukku joka osuu kivasti lasten väliin takapenkille. Tai näin ajattelimme...jos ei ole mikään turvallisuusriski tmv. Pitää katsoa.

Joskus lasten välissä on ollut niin paljon isovanhemmille menossa olevia joululahjoja etteivät lapset ole edes toisiaan nähneet. Silloin ollaan silmät kirkkaina selitetty, että paketit ovat vahingossa joutuneet väärään osoitteeseen. Vieläkin tällaiset selitykset menisivät läpi. <3 Nyt ei ole kuitenkaan autossa joululahjoja...;)

Halusin tulla toivottelemaan kaikille ruudun toiselle puolen mukavaa heinäkuuta ja palailen blogin pariin varmasti aika pian. Mutta tulee olemaan blogin puolella aika hiljaista, mutta katsotaan...Kaikkea hyvää sinulle, nautitaan kesästä ja auringosta, mansikoista sekä kesäisestä, hyvästä ruoasta, ystävistä ja kaikesta mahdollisesta joka tuo hyvän mielen
 :) <3

6 kommenttia:

 1. Ihanaa lomareissua ja oikein nautinnollisia heinäkuun hetkiä!

  VastaaPoista
 2. Auton pakkailussa reissuun onkin aina melkoinen homma:) Ihanaa heinäkuuta ja kauniita kesäpäiviä sinne teille❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sinulle 😊😍 Kyllä, pakkailu on aina oma ruljanssi! 😂

   Poista
 3. Meillä on asuntoauton pakkaus alkamassa. En kyllä tykkää pakkaamisesta ollenkaan, kun on niin kova miettiminen, mitä kaikkea pitäisi muistaa. Pikkuhiljaa minäkin kasaan vaatteita ym. eteisen sohvalle aina sitä mukaa, mitä tulee vastaan tai mieleen. Viikonpäästä on lähtö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa & turvallista reissua Teille 🙃🙂 Meillä on jo tullut pari asiaa vastaan jotka kotiin unohdimme.... ei voi mtn, kaupat myy mielellään ;) ;)

   Poista