torstai 22. marraskuuta 2018

Joulutähdet ikkunoissa




Nämä pörröiset porot/peurat/? ovat niin pehmeät, 
harmi, että 'raaskin' ostaa näitä vain 2 kpl.



Kuvasta ei erotu, mutta näissä kynttilälyhdyissä on ihana huurteinen pinta, tykkään näistä hirmupaljon. Ovat reilusti esillä koko talven, eivätkä ole minusta niin 'jouluiset'. Tai noh, mikä nyt on jouluista kenestäkin, sopii jokaisen miettiä se ihan itse. :)







Ikeasta ostetut (yht. 4 kpl, ylä- ja alakerrassa) paperitähdet ovat niin kauniita! Napsautan valot päälle, kun palaan koulusta ja asioilta ja illalla ennen nukkumaanmenoa sammutan ainakin makkarissamme olevan. Sen verran herkkähipiäinen ;) olen, että se ei saa olla untani häiritsemässä. (Sanoo henkilö joka nukahtaa jo ennen kuin letti osuu tyynyyn... ;)) Nämä pitää vaan säiliö hyvin joulun jälkeen. Pitää varmasti hankkia joku isompi muovilaatikko jne. Onneksi kellarimme on todella iso! Nyt ei vielä onneksi tarvitse funtsia tähtien säilyttämistä vaan nautitaan niistä ja muista suloisista valonlähteistä 
kunnolla. <3

Tänään lapset ovat olleet kaverillaan leikkimässä ja pleikkaria pelailemassa (meillä kotona vain kerran viikossa pelipäivä, eli tänään on onnenpäivä lapsilla!) ja minä hyödynsin lasten poissaolon käymällä ostamassa huomiseksi pari tuliaista. Olemme menossa ystäväpariskunnan luokse syömään huomenna illalla. Perheen lapsille suklaata sekä Kinder-joulukalenterit. Ostin myös skumppapullon ja pari kullansävyistä kynttilälyhtyä tähtikoristein. Ovat nyt nätissä paketissa ja huomenna ei tarvitse kuin kurvata kauniiseen kotiin ja valmiiseen ruokapöytään. 
Sanoisin, että erittäin hyvä plääni perjantain kunniaksi. ;)

Meillä ollut tänään jännä päivä koululla ja huomenna jatkuu samat aiheet, mm. videokuvaillen!



Mukavaa torstai-iltaa, 
nyt kynttilöitä palamaan & sohvalle.


5 kommenttia:

  1. Tähdet tuikkii jo sielläkin!
    Kivalta kuullostaa iltasuunnitelmanne. Hauskaa iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sinulle. :) Kohta saa laittaa vähän punaa huuleen ja ottaa tuliainen kainaloon ja kyläpaikkaan mars! :) Mukavaa perjantai-iltaa sinnekin.

      Poista
  2. Ikkunatähdistä minäkin pidän kovin. Kohta meilläkin ripustetaan ne ikkunaan ja kaksi onkin jalallista ikkunalaudalle sopivaa.
    Kiva taisi olla iltanne. Ainakin kuulosti siltä.
    Mukavaa viikonloppua 💕

    VastaaPoista
  3. Ihana joulutähti!
    Ja nuo tähtikynttilät on ihanat!😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Nuo tähtikynttiläkipot olen saanut joskus joululahjaksi ystävältä. Ovat ihan minun lempparini. :)

      Poista