tiistai 6. marraskuuta 2018

The ONE and only

En tiedä olenko muistanut mainostaa tarpeeksi kuinka ihana tuoksu Calvin Kleinin unisex-tuoksu One on! Toki, toki, tuoksut ovat makuasioita ja jotkut eivät voi allergioiden ja yliherkkyyksien tähden käyttää tuoksuvia tuotteita laisinkaan, mutta ne ketkä voivat suosittelen joskus testaamaan tätä parfyymiosastolla.

Tämä on ollut minulle mieluinen tuoksu jo nuoresta pitäen, melkein voisi sanoa, että teinistä lähtien! Heti, kun ensimmäisen olen lahjaksi saanut niin paluuta ei ole ollut. Olen tuoksujen rakastaja ja se selkeästi on kasvanut vuosien varrella. Olen oppinut tämän palavan rakkauden jo lapsuudessa. Äitini on aina omistanut paljon erilaisia tuoksuja ja hänen meikkipöydällään oli ja on vieläkin montaa sorttia kauniita pulloja.

Minulle on aivan sama, että maksaako minun huulipunani 1,99 €, mutta tuoksuun sitten panostan ehkä enemmän. Ehkä riippuu asiasta. Tai ainakin tähän tai pariin muuhun lempparituoksuuni laitan mieluusti vaikka viimeiset pennoseni. ;) Tällä hetkellä minulla on myös käytössä yksi erittäin edullinen tuoksu ja pidän kyllä siitäkin kovasti. Täällä Saksassa olen aivan rakastunut Rossmannin, DM:n, Müllerin ym. kemikaliokauppojen valikoimiin ja hinnatkin ovat kohtuullisia. Joulupukilta voisikin toivoa jonkun ihanan tuoksun. Pitääpä kirjoitella. ;)






Edullinen lahjapakkaus lähti mukaan parfyymiliikkeestä.




Mukavaa tiistaita sinne, 
mitä viikkoosi kuuluu?

:)



6 kommenttia:

  1. Pistän mieleen tämän, kiitos vinkistä! Itselläni on Calvin Kleinin Euphoria kaapissa. Täällä on luentojen täyteinen viikko meneillään. Onneksi aiheet ovat mielenkiintoisia :) Mukavaa päivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsemiä opiskeluihin :) :) Aurinkoiset terkut, niin kirkkaansininen taivas kuin vaan voi olla. :)

      Poista
  2. Tuoksut on ihania. Itse tykkään makeista tuoksuista.Omia suosikkeja on ja ollut Flowerbomb,Shalimar, Tresor,Samsara,Yves Saint Laurent Opium. Chanel 5 vois olla kokeilemisen arvoinen :) Täällä suomessa on harmaata ja kosteaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinulla on monta suosikkia :) :) <3 Flowerbomb on kyllä ihana, sen olen ostanut parisen kertaa. Noita muita voisikin kokeilla joskus parfyymiliikkeessä tai vaikkapa taxfree-shopissa. :)

      Poista
  3. Pidän tuoksuista ja italialaiset tuoksut ovat minun juttuni. Suihkautan niitä lähtiessäni teatteriin ja konsertteihinkin ja välillä tuntuu, että olen itsekäs, kun en ajattele ollenkaan niitä, jotka eivät siedä hajuja. Minusta tuoksut ovat oleellinen osa pukeutumista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta, että tuoksu on osa sitä kokonaisuutta. Hyvin sanottu! Ehkä sitä jopa tuntee itsensä puolipukeiseksi lähtiessään vaikkapa teatteriin ja juhliin, jos tuoksu on jäänyt suihkuttelematta. :)

      Poista