-

-

perjantai 20. maaliskuuta 2020

Pääsiäispupusia yms.

Minusta on kiva ottaa esille ajoissa sekä pääsiäis- että joulukoristeet. Ja varsinkin tällaisina aikoina on mukava kaivaa kaapin kätköistä jotain mikä piristää kotia ja yleistä mielialaa. Että jos tipuset ja puput kohottavat mieltä ja nostavat suupielet korviin asti niin miksei laittaisi kotona jo pääsiäistä! Minulta tosiaan jo kysyttiin, että tykkäänkö muuten pupuista vai minkä tähden meillä on niin paljon näitä koristeita :D. Ilmoitin vain, että ihan pääsiäistä varten ovat vaikka toki pitkäkorvaiset otukset ovat muutenkin hurjan suloisia.

Muihinkin huoneisiin on ripoteltu sinne tänne vähän koristeita. Ei meillä ihan hirveästi näitä pääsiäiskoristeita ole, mutta vuosien varrella tullut jonkun verran kerättyä. Ruokapöydällä oleva karkkikulho on uusi ja jättipupu on viime vuodelta. Ja pitkäjalkainen rusettikaulainen tyyppi on toissavuodelta...Että kyllä niitä kerääntyy! :D

Meillähän oli pääsiäisreissu buukattuna, mutta eipä nyt lähdetä yhtään minnekään. Matkakohteena ei ollut Suomi vaan maa jossa itse en ole koskaan vieraillut ja Suomessa asuvien ystävien kanssa olimme matkaa suunnitelleet jo tovin. Mutta hei, reissuja tulee, ystäviä kerkiää tapaamaan ja nämä peruuntumiset ovat vain pikkuseikkoja. Tärkeintä on pitää kanssaihmiset, iäkkäämmät sekä pitkäaikaissairaat yms. terveinä, kuin ajatella itsekkäästi jotain omia reissuja!
Ja kesä on kyllä tulossa ja varmasti kaikki
odottavat sitä jo kuumeisesti!!
Pitkän, kurjan talven jälkeen.
(Tai ainakin täällä oli ihan kurja talvi...)
Ja kaiken mitä koemme nyt parasta aikaa...
Kesällä varmasti saamme lomailla. :)Teekuppi taustalla ;)

Keraaminen koriste jolle pitää aina löytää hyvä,
turvallinen paikka. :)
Hyvää viikonloppua 


2 kommenttia:

  1. Mitä veikeimpiä pupuja ja tipuja toinen toisensa perään! Minä tykkään myös kovin pääsiäiskoristeita ja viikonloppuna meinaan laitella niitä esille ilahduttamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 🌹🌹 Kiva ilahduttaa itseään ja kanssa-asujia pääsiäiskoristeilla. Mukavaa viikonloppua! :)

      Poista