-

-

maanantai 9. maaliskuuta 2020

Pirteänä uuteen viikkoon!

Kuten olen aiemminkin varmasti kirjoitellut, että en ole se maailman sporttisin ihminen. Se joka herää aamulla klo 05.00 10 kilsan lenkille tai sen jonka mielestä monien kymmenien kilometrien pyöräilyreissu olisi hyvä idea. ;) Olen sellainen arkiliikkuja joka tekee just sitä mikä tuntuu sillä hetkellä hyvältä. Minulla ei ole kunnon eikä liikunnan suhteen mitään tavoitteita. Tai noh, tavoite toki on se, että pysyisi terveenä sekä pystyisi pirteänä tehdä erilaisia asioita. :)

Viime viikolla kävin kerran yksinään kuntosalilla sekä kaksi kertaa miehen kanssa huhkimassa salilla. Yhtenä päivänä tuli liikuttua paljon fillarilla, kun ilmakin oli ihanan keväinen ja eilen sunnuntaina olimme koko perheen voimin uimassa. Just minulle sopiva määrä kivaa liikkumista, yhdessä ja erikseen. Tänään hyppäsin samaan aikaan fillarin selkään lasten kanssa ja pyöräilin ensin heidän koulua kohti ja, kun olin lapsille huutanut heipat suuntasin kohti ruokakauppaa. Pienen ekstralenkin kautta kotiin aamupalalle ja nauttimaan maanantai-aamusta.

Tänään vielä iltapäivästä nuori opiskelijaneitokainen tulee auttamaan toista koululaista koulujutuissa ja tänään ruoaksi on lasten lempparia; täytettyjä tortilloja/wrappeja (kumpi se on, heh!). Kun nuoriso sitä niin kauniisti pyyti niin sitä sitten siis. Pannarikin pitää tehdä, että saan vanhan maidon pois jääkaapista kuljeksimasta.
Ja kuvitukseksi hieman yläkerran kuvia. Eivätkä kyllä liity tekstiin mitenkään... ;)


Meidän suht uusi Ikean kukkateline, Satsumas.

Anopinkieli on hieman kaatunut, kun en ole lisännyt multaa 
juurelle. Tämä kaveri on nimittäin kaatunut lyhyen ajan 
sisällä kaksi kertaa... :D

Oikein mukavaa maanantaita SULLE, 
noin kuukauden päästä on jo pääsiäinen!
Ajatella!


4 kommenttia:

 1. Minulla ainakin liikunta lisääntyy, kun valokin lisääntyy. Käyn kaksi kertaa salilla ja kerran laviksessa per viikko. Siihen vielä sopivasti kävelylenkkejä ja kohtahan alkaa täälläkin pyöräilykelit. Mukavaa alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä niin totta, että valon lisääntyessä ulkoilut ja muut reippailut lisääntyvät roimasti. On mukava käydä pyöräilemässä ja ulkoilemassa raikkaassa kevätilmassa. :) Oikein mukavaa viikkoa sinnekin! :)

   Poista
 2. Vanha kunnon anopinkieli puhdistaa yöllä juurillaan sisäilmaa. Tiesitkö? Sinähän rakastat kukkia ja kasveja.Anopinkieli on ihanteellinen viherkasvi suomalaiselle lomailijalle, kun kestää kastelematta koko loman. Mahtaako tuo portulacaria afra-bonsai olla vielä elossa, kun on noin ruskea? Jos on elossa niin olisi aika typistää oksia. Kumpikin tykkäävät olla ulkona koko kesän.Anopinkilei tekee auringossa öisin tuoksuvia kukkia. Harrastan indoor- ja outdoor-bonsaitten hoitamista.Hyvää mullanvaihtoviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No enpäs tuota tiennyt anopinkielestä, eli aika hyvin, että olen laittanut sen juuri makkariin. :) Vaikka siis päätynyt ihan vaan sen enempää miettimättä juuri makkarin ikkunan läheisyyteen. Tällaiset kasvit ovat kyllä parhaita joita ei tarvitse olla koko aika kastelemassa. :D Tuo 'bonsai' on itseasiassa lasia ja kiveä, sellainen raskas koriste-esine jonka olemme saaneet monta vuotta sitten. Kuva varmasti hiukan hämää ja näyttää jostain kulmasta oikealta kasvilta. :)

   Poista