-

-

perjantai 6. maaliskuuta 2020

Freesiakimppu
Loppuviikkoa ilahduttavat kukat näkyvät kuvissa. Oikeastaan kuvista puuttuu vielä hyasintit jotka ostin myös muutama päivä sitten. Leikkohyasinttejakin oli kukkakaupassa, mutta ostin nämä freesiat, kun olivat niin kauniita ja tuo sävy on 
just ihana. Ja toki tuoksu huumaava!

Täällä on lähipiirissä ja kaverien kesken keskusteltu nyt paljonkin tästä koko maapalloa koettelevasta viruksesta. Paljon ei ole keskusteluaiheet vaihtuneet tässä lähiaikoina. Treffaat sitten kenet tahansa tai viestittelet puhelimella kenen kanssa tahansa. Tottakai se on ymmärrettävää, tämä koskettaa niin valtavaa määrää ihmisiä. Ja monia pelottaa mitä tulevan pitää. Siksi laitoinkin nämä kukkakukatkin, hieman piristämään fiilistä ja antamaan väriä sinun päivään!

Ja pupukin päässyt loikkimaan pöydälle...
(Pois kellarista pääsiäiskoristelaatikosta)ILOISTA PERJANTAITA 


p.s. Meillä oli tällä viikolla aika ortopedille tai mikä se paikka on, mistä haetaan pohjallisia yms.(?) No, kuitenkin, eihän me mitään uusia pohjallisia saatu pojalle, kun hänelle vasta ostetut kengät olivat kuulemma aivan liian pienet...No voi rähmä :D Ei muuta kuin uutta kenkää ja sitten uutta sovitusaikaa. Tämä ei ollut edes eka kerta, että näin käy. Pitäisikö meidän tästä lähtien vaan ostaa pojalle uudet kengät joka toisella kauppareissulla... ;)
6 kommenttia:

 1. Kauniit kimput ja ihanat kuvat!❤️
  Koronasta puhutaan nyt paljon ja tuntuu että leviää kovaa vauhtia. Toivottavasti säästytään taudilta.
  Ihanaa viikonloppua sinne!😘❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toivotaan terveyttä kaikille. Mukavaa viikonloppua Sinulle ❤❤

   Poista
 2. Kauniita kukkia :) Koronasta ei voi välttyä puheissa ja sitä tulee joka toosasta. Minä nauroinkin, että olen hamstrannut lankoja jos joutuu eristyksiin. Mukavaa viikonloppua ja naisten päivää :)

  VastaaPoista
 3. Minä sain ihanan persikanvärisen neilikkakimpun huomista varten!

  VastaaPoista