maanantai 28. elokuuta 2017

Kestävä kukka

Nyt ei tule muutamaan päivään kotikuvia tai ainakaan olohuonekuvia, tavaroita on nimittäin roudattu muihin huoneisiin ja on sellainen pieni kaaos päällä. Katsotaan, jos loppuviikosta saisin kaikki kamat paikoilleen. Pikkuriikkistä 'remppaa' tiedossa, ei mitään ihmeellistä.

Nyt maanantaille kukkakuvia! Tosin kuvat tällaisista feikkikukista. :D Oli jotenkin niin sievä ja tarpeeksi pitkä (minulla on yksi isohko lasimaljakko olohuoneessa ikkunalaudalla), että parin euron oksa tuli ostettua. Olin katsomassa uusia koristetyynynpäällisiä sängyn päälle ja kukka oli vain bonus-ostos. Joskus bonukset ovat tosi kivoja. ;)

Tänään on keittopäivä ja huomenna on allekirjoittaneen hammaslääkäripäivä. Hah, eivät kyllä mitenkään liity toisiinsa, mutta katsotaan mitä tohtori huomenna sanoo. ;) Täällä Saksassa meillä on ollut tapana käydä 2 x vuodessa hammastarkastuksessa sekä samalla puhdistuksessa. Viimeksi reilun puolisen tuntia kestänyt ikenien ja hampaiden rassaus oli kyllä niin hyvä kokemus, että maksan siitä mieluusti. Ja meikäläinen on pahemman luokan arkajalka, mitä hammaslääkäriin tulee... Nykyinen lääkärimme on kyllä herttainen keski-ikäinen mies jonka luona ei pelota! (Katselen aina lapsiani hammaslääkärin vastaanotolla haavi auki ihaillen. Suunnilleen ohittelevat jonossa, että vain pääsisivät sisään! He myös menevät huoneeseen yksin, äiti lukee lehtiä odotushuoneessa. :D)


Ja nyt kukkakuvat!
Ihanaa päivää.

4 kommenttia:

 1. Kaunis kukka, vaikka feikki onkin!
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On hyvin sievä, että ihan harmitti, kun en ostanut toista...ehkä huomenna ostan kaverin 😉

   Poista
 2. Kauniita kukkia!
  Onpa Saksassa tehokas hammashuolto! Täällä meillä käydään yleensä kerran vuodessa hammastarkastuksessa tai siis kuka käy kuka ei. Kela kuitenkin korvaa nykyään vain joka toinen vuosi osan suun perustutkimuksesta.
  T.Maija Myrskyluodolta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän puhdistuksen joudun itsekin maksamaan omasta pussista. (Ylimääräistä hoitoa) Mutta uskoisin, että riippuu paljonkin valitsemastasi sairauskassasta ja ehdoista. Me aikanaan valitsimme sen sairauskassan jota miehelle työpaikalla suositeltiin ja olemme olleet ihan tyytyväisiä. Hammashoidosta maksan esim. muovipaikasta, kun amalgaamin (??) saa veloituksetta. On varmasti muitakin 'erityisehtoja'. 😊

   Poista