keskiviikko 30. elokuuta 2017

Tyynyt sängyllä

Tätä postausta kirjotellessa olen jo tovin kuunnellut auton varashälyttimen korkeaa vinguntaa. Joku on nyt liikkunut liian läheisissä tunnelmissa parkkipaikalla...meillä, kun on tapana joko nukkua yöt ikkunat auki tai heti aamulla ensimmäisenä avata ikkunat tuuletusta varten oli tosiaan 'ilo' kuunnella aikamoista musiikkia näin aamusella. Noh, ainakin mahdollinen varas pujahti sitten varmasti pakoon tai mitä lie sitten osunut tuolla läheisellä parkkipaikalla.

Tässä parisen kuvaa meidän sängyn päällä makoilevista uusista tyynyliinoista. Kuvio oli kivan leikkisä ja harmaa pohjaväri sointui kivasti meidän Ellokselta tilattuun (ehkä noin vuosi sitten tilasin äitini kautta) päiväpeittoon. Kuvissa harmaus näyttää hieman erilaiselta, kuin livenä, kuvissa jopa kivempi. :) Tuo päiväpeite on simppeli ja kevyt. Ja koska se on kevyt (taitaa olla puuvilla-/polyesterisekoitusta) se on myös helppo pestä omassa koneessa. Meitä vuosia palvellut virkattu päiväpeite on ollut nyt vierashuoneen sängyllä. Se on kaunista käsityötä, luulisin, miehen äidinäidin tekosia (??), mutta raskas ja hankala pestä. Se on kauniisti esillä vierashuoneen sängyllä. Sitä huonetta, kun ei nukkumiseen tarvita hirveän usein. ;) (Meidän vierashuoneessa on pari isoa Ikean Pax-vaatekaappia mm. talvivaatteita, pyyhkeitä, petivaatteita varten.)

Olemme tilanneet makuuhuoneeseen uuden lipaston. Vanha Iskun lipasto on pienehkö ja se on aikanaan ostettu erään ruokapöydän pariksi ruokailutilaan. Mutta nyt on se pöytäkin päätynyt jo uuteen kotiin niin tämä lipasto myös lähtee jonnekin muualle. Lipasto oli aikanaan Suomen kodissamme ison ruokapöydän vieressä pitäen sisällään mm. serviettejä sekä kattausvälineitä. Makuuhuoneen lipastoksi tämä on ollut ahdas. Varmasti pääsee pian hyvään kotiin. ;)

Lisää makkarikuvia tulossa, kun uutukainen saapuu! Siihen menee kyllä kuulemma vielä muutama viikko. Sitä odotellessa...

Kaunista keskiviikkoa...syyskuu ihan kohta ovella...2 kommenttia:

 1. Kauniisti sopivat tyynyt peiton kanssa! On aina niin piristävää, kun saa kotiin jotain uutta.
  Iloista syksynalkua! T.Maija myrskyluodolle.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! 😊 On mukava toisinaan ostaa kotiin jotakin uutta piristystä. Vaikka niitä tyynuliinoja 😉 Mukavaa syyskuun alkua 🌻🍂🍁

   Poista