sunnuntai 6. elokuuta 2017

Tortillas!


Meillä oli niinkin erikoisia tuliaisia Suomesta kuin tortilla-aineksia! Hah! Kyllä huvitti ostaa Prismasta monta pakettia maissitortilloita kuin näitä 'stand n' stuff' -tortillakuppejakin. Mutta kun me NIIIIN pidämme näistä, koko perhe. On helppoa arkiruokaa ja saa lapsillekin tuputettua vihanneksia, hauskassa, maukkaassa muodossa. Ja tulisuutta voi varioida, en itsekään pidä kovinkaan vahvasti maustetusta ruoasta. 

Tämä kastike oli ihan purkista, mutta olisi kiva tehdä joku kiva, pienellä potkulla oleva soosi itsekin. Pitääpä katsella hyviä reseptejä! Ihana avokado tietysti kuuluu asiaan, broileri tai vaikkapa jauheliha, 
korianterisilppua, ranskankermalusikallinen... jne. jne.


Nyt sunnuntain kunniaksi uunissa paistuu lihapullat ja lohkoperunat. Ehkä taas ensi viikolla, kiireisenä iltana turvaudutaan koko perheen herkkuun: tortilloihin!

Pyöräilyn ja ulkona puuhailun jälkeen maistuu kyllä lihapullatkin. On ollut mukava kesäpäivä, aurinko on paistellut ja farkut olivat suorastaan ihan liian paksu vaatetus. Lapset nauttivat leikkikentällä kaverien kanssa leikkimisestä ja siivosivat huoneensakin hienosti! Nyt kyllä voi äiti ja isä olla ylpeä, pojan kanssa yleensä kun huoneen siivouksesta saa tapella oikein kunnolla.


Mukavaa suununtai-iltaaa, lihapullaterkuin ;)

4 kommenttia:

 1. Tortillat kuuluu meidänkin perheen lemppareihin.
  Tytär juuri totesi, ettei meillä ole ollut pitkään aikaan tortilloja. Täytyy lähipäivinä tehdä.😀
  Ja huomenna meilläkin syödään itsetehtyjä lihapullia. Niitäkään ei olla aikoihin tehty.
  Aika paljon on tullut vaan grillattua!
  Ihanaa iltaa sinne!💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa ja rattoisaa iltaa sinnekin 😀 ja kappas teillä tiedossa samoja herkkuja 😉

   Poista
 2. Oikeita herkkuja teillä siellä ihan kansainvälisesti! Niin lihapullat kuin tortillatkin taitavat olla lähes kaikkien mieleen.
  Hyvää alkavaa viikkoa! T.Maija myrskyluodolle.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 😊 kiitos Sinulle! Tänäänkin vielä herkutellaan samoilla eli on kokin vapaapäivä tänään! 😉

   Poista