perjantai 27. huhtikuuta 2018

PerjantaiburgeritPientä huijausta ilmassa, ainakin kuvan puolesta. Meillä ei nimittäin ole nautittu burgereita lounaaksi vaan Aldista ostettuja pieniä pinaattipiiraita sekä kananuggetteja. Lapsilla on nimittäin perjantaisin karate, ja ennen harjoituksia on hyvä tankata jotain. Ei ollut liiemmin aikaa huippugourmetruokien tekoon, kun tytär lähti kavereiden luokse melkein suoraan koulusta josta haen hänet sitten ennen harkkoja. Miehen työkaverin poika olisi tullut meidän poitsun kanssa tänne, mutta olikin sairastunut. Noh, 'lohdutukseksi' sai pelata hieman pleikkarilla, vaikka virallinen pelipäivä onkin maanantai. Jos koulussa tmv. mennyt hienosti niin pelipäiviä voi ansaita, mutta pitkää aikaa koneella ei saa viettää. Tänään on siis vielä luvassa karatea joten ei ole pelkoa siitä, että olisi kotona vain ohjain kädessä. TV:n katselemisesta ja peleistä olen hyvinkin tarkka mutsi, vaikka muuten katsonkin joskus sormien välistä. Esim. kuinka hienoksi se huone on siivottu tai tuliko jokainen muru syötyä ruokalautaselta. 

Tosiaan tänään ei burgereita ei edes iltaruoaksi. Tänään aion tehdä ihanan salaatin jonka reseptin bongasin jostain, ehkäpä Pinterestistä. Lasten ollessa harkoissa on mukavasti aikaa käydä kaupoilla. 

Tänään myös tapasin tuttuja kahvittelun merkeissä ja bongasin ystävättären koulun pihalla uunituoreen vauvansa kanssa. Pikkuriikkisen prinsessan tutti melkein peitti kokonaan kolmeviikkoisen kasvot, voi pientä. Eilen olin yhdessä tapahtumassa (ihan yksin, mies lasten kanssa kotona ;)) ja tämä ystävätär perheineen oli kutsuttu samaan tilaisuuteen. Sielläkin sain siis ihastella tätä pienokoista. On ne niin ihania nuo pienet, meille taitaa nuo kaksi kolmasluokkalaista riittää vaikka toisinaan haaveilenkin vaikka viidestä lapsesta...;) Kai se on se äidin luonne sellainen.
Tämän purilaisen sisällä oli myös viipale sinihomejuustoa...nam
Herkullista perjantaita sinne kaikille, olkoon sitten burgereita, 
salaattia tai tyystin jotain muuta!

:)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti