Viikonlopun alkuun jotain herkullista ja helppoa.
Olipas hyvää, kastike oli piste iin päällä, nams!
1 tl rypsiöljyä
250-300 g (4dl) täysjyväpastaa
2 punasipulia
1 paprika
1/2 tuoretta kurkkua
3 tomaattia tai rasia (n. 250 g) kirsikkatomaatteja
1 keräjäävuorisalaattia
1 dl mustia oliiveja
1 pkt (250 g) fetajuustoa
tuoretta tai kuivattua basilikaa ja oreganoa
1 paprika
1/2 tuoretta kurkkua
3 tomaattia tai rasia (n. 250 g) kirsikkatomaatteja
1 keräjäävuorisalaattia
1 dl mustia oliiveja
1 pkt (250 g) fetajuustoa
tuoretta tai kuivattua basilikaa ja oreganoa
Kastike
0,5 dl rypsiöljyä
2 rkl viinietikkaa
2 rkl sitruunamehua
1 tl sinappia
2 tl sokeria
ripaus rouhittua mustapippuria
ripaus (sormi)suolaa
0,5 dl rypsiöljyä
2 rkl viinietikkaa
2 rkl sitruunamehua
1 tl sinappia
2 tl sokeria
ripaus rouhittua mustapippuria
ripaus (sormi)suolaa
p.s. Ehkä huomaatte, että meidän salaatista ei kuitenkaan löytynyt fetaa. Luulin, että kaapissa lojunut feta olisi ollut ihan ok, mutta avattu pakkaus oli jo sen verran hassunnäköinen, että jäi lisäämättä.
p.p.s. Resepti, Anna, KLIK!
Pastasalaatit ovat minun makuun! Kiva saada uusi resepti.
VastaaPoistaIhanaa viikonloppua 💕T Maija, myrskyluodolle@gmail.com
Nyt kesää ja picknikejä odotellessa, pastasalaatti olisi just passelieväs! 😊 Ihanaa viikonloppua sinnekin! ☀️
PoistaOi Nam!😋
VastaaPoistaRakastan pastasalaatteja!❤️
Ovat herkullisia & täyttäviä! Nam 😊😋
Poista