lauantai 21. huhtikuuta 2018

Oi, miten paljon tuliaisia!

Kun saat vieraita kotimaastasi voit olla varma, että saatte tuliaisia. Se on varma. Toki asutpa missä sitten tahansa, mutta you get the point. En kyllästy ikinä, ikinä Fazerin tuotteisiin, tai vaikkapa hapankorppuun, ihaniin suomalaisiin paperiservietteihin tai vaikkapa Juhla Mokkaan. (Toki itsehän en juo kahvia, olkoon minkämaalaista tahansa.) Tulee tuttu ja turvallinen tunne. Pidän toki miltei kaikista saksalaisista tuotteista (paitsi nakeista, saksalaiset nakit ovat niiiin äärisuolaisia, että en ymmärrä miten niitä kukaan voi syödä :D), sen takia suomalaisia elintarvikkeita/herkkuja ei tarvitse tänne roudata. Se on ihan tottumiskysymys ja onhan niissä se oma suomalainen fiilis. Suomalainen sen ymmärtää. ;)

Monesti vieraamme kysyvät, että mitä haluaisimme Suomesta tuotavan ja se on monesti sitä kahvia (mies on kovastikin kahvin perään, juo monta kuppia tuosta noin vaan. Ja vaikka hän pitää mistä tahansa kahvista niin suomalainen on hänestä kuitenkin parasta.) ja Fasun suklaata. Se sininen levy häviää sitten aika nopeaan...tiedä sitten, että kenen suuhun. Se on toinen juttu se.

Mutta yksi se eniten toivotuista tuliaisista on dippijauhepussit! Okei, voisin/voisimme tehdä mausteseokset itse. Toki. Ja onhan niissä lisäaineita, natriumglutamaattia you name it, mutta ne on vaan niiiiin hyviä! :D Ja Saksassa ei tiedetä dippijauheista yhtikäs mitään. Ei ole omaa Estrellaa tai Taffelia joka valmistaisi pikkupussukoita jogurtin/kermaviilin kanssa sekoitettavaksi. Salaatikastikepussukoita on, mutta ne ovat paaaljon arvokkaampia suhteessa kuin tämä suomalainen pussi, eikä todellakaan löydy samoja makuja tmv. Täällä ei tykätä dippailla ja se on fine. Maassa maan tavalla. Siksi me roudataan niitä Suomesta tai toivomme tuliaisiksi. Ja ei, ei me usein sipsejä ostella, mutta vihanneksia dippailemme usein viikonloppuisin. Se on meidän tv-herkku.

Suomalainen ystävä kehui kovasti Sinituotteen tarrarullia ja niitä toivoin myös, koska kyllästyin kaikkiin rimpuloihin. Ja nyt olen käyttänyt jo monesti ja huomannut ne todella laadukkaiksi. Voin vain suositella! Itselläni on pitkä tukka ja tyttärellä myös, päällysvaatteet ja huivit ovat välillä sellaisen karvuston peitossa, että on pakko putsailla siistimmäksi. Tämä on kyllä tuote ja vie karvat mennessään. Näitä ostan ensi kerralla Suomesta lisää.

Kuvassa oleva kirja oli myös toivomukseni. Olin lukenut netistä ko. kirjailijasta/miehestä ja hänen kirjastaan ja sain nyt sitten omakseni. Olen jo aloittanut lukemaan. Voin kertoa blogin puolella vaikka enemmän, kun olen lukenut loppuun. En ole maailman nopein kirjojen lukija. ;)


Kuvissa myös kummitätini tuliaisia meille, hän lähettää meille aina jotakin ja minä yleensä Suomeen hänelle. Hänellä itsellään on mainio maku kaikkeen kodin sisustukseen yms. joten voit olla varma, että saat jotain ihanaa. :)


Ihana paketti, kaakaota lapsille. :)

Kohta tytärtä viemään syntymäpäiville, iltapäivällä menevät vielä kumpikin 
toisiin juhliin. Eli juhlaa tiedossa ja kakkua. Kyllä heidän kelpaa. :)

2 kommenttia:

 1. Kivoja tuliaisia!😍
  Varmasti ihana saada Fazerin tuotteita.
  Matkoilla on kiva juoda paikallista kahvia, mutta kyllä Suomalainen
  kahvi on parasta.😊
  Mukavaa viikonloppua sinne!☀️

  VastaaPoista
 2. Ihanaa viikonloppua sinnekin, toivottavasti aurinko paistaa ja voitte ulkoilla. Täällä ollut lähipäivinä niin uskomattoman lämmintä, ihan kuin kesä jo. :) (Kohta tietysti sataa, heh! :D)

  VastaaPoista