sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

Tuliaisista ja muusta

Suomivieraat on hyvästelty ja uusia vieraita odotellessa! On ollut aikamoista härdelliä, mutta kivaa sellaista. Vieraiden tulo samalla oven avauksella meidän Espanjasta palanneiden kanssa sujui ongelmitta hyvien etukäteissuunnitteluiden ansiosta. Olin laittanut vierashuoneen ja -sängyn kondikseen ja muutenkin koti oli siisti ennen lähtöä. Nyt viikolla siistin sen saman vierashuoneen, pesaisen samat Finlaysonin lakanat ja pistän puhtaat pyyhkeet uusia vieraita varten. Pikkuhiljaa, kun touhuilee kaikkea niin ei tule paniikkia. Olen muutenkin sen verran mukavuudenhaluinen, että siivoilen joka päivä vähän ettei yhtenä päivänä tarvitse urakoida niin paljon. Lasten kasvaessa olen saanut heistä kyllä oivat apurit; poika rakastaa imurointia (no ei sitä kauan aikaa tee, mutta tyhjää parempi) ja tytär taas tykkää moppailla! :D Äidin mielestä parhaat huvit, tietty. ;) Kai se toihuilu heistä on vaan niin hauskaa ja haluavat oppia uusia taitoja. 

Kuvituksena muutamat tuliaiskuvat. Ei tullut niin kauheasti reissulta ostettua, jotain pientä vain. Yleensä ollut tapana ostaa jotain kotiin (esim. pari meidän hauskaa seinäkelloa ovat ulkomaantulaisia) ja sitren lapset saaneet valita itselleen jotkut lelut. Iso lelukauppa lähellä hotellia olikin sitten must-see -kohde. ;)

Mies lähtee tänään vajaaksi viikoksi reissuun ja me kolme valmistaudumme taas kouluviikkoa varten. Mukavaa sunnuntai-iltapäivää sinne kaikille!




Käsilaukkuun pikkupussukka, nenäliinoja, särkylääkettä, siteitä ym. varten ja sini-oranssi on pojan ihkaeka toilettipussi.


El Corte Ingles -tavaratalosta ihanat kesähousut <3 (29,90€!)



Typylle päällepantavaa


Pojan takki & pikeepaita.


Suklaasilakat :D

8 kommenttia:

  1. Tosi kivoja ostoksia.❤️
    Mekin on käyty tuolla El Corte ingles kaupassa monta kertaa.
    Ja tehty hyviä löytöjä.
    Kivat suklaasilakat!
    Hyvää alkavaa viikkoa!💕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo suklaasilakat olivat niin symppikset ettei voinut ohittaa, heh! 😀 Kivaa viikkoa sinnekin. 😊😊

      Poista
  2. Kivoja ostoksia! Teillä oli varmasti ihana reissu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sinulle! Mukavaa loppuiltaa, uusi viikko alkaa taas huomenna. 😊☀️

      Poista
  3. Ihania juttuja löysit reissulta. Nyt on kukka vaatteet muotia housusi just makeet. Vieraat on mukavia, kun asutte siellä kaukana. Ja Suomi tuliaiset on mukavia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) kukkavaatteita näkyi paljon ja, kun nämä pöksyt näin en voinut vain ohittaa! Ja se on aina tosi, tosi mukavaa saada vieraita. :)

      Poista
  4. Ihanaa, kun saatte vieraita sinne ja miten mukavaa on vieraille, kun saavat majoituksen luonanne.
    Mukavia ostoksia olet tehnyt. Onpa kivaa, kun poikien vaatteissakin on iloisia värejä. Meillä kun tahtoo olla mustaa, harmaata ja tummansinistä.
    Aurinkoista viikkoa 💕
    T Maija, myrskyluodolle@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Poika on aina tykännyt väreistä, lempparifarkutkin olivat vihreät, mutta jäivät jo pieniksi. 😊 On kiva, kun löytää jotain hauskaa ja värikästä lapsille. Ja miksei itsellekin. 😊

    VastaaPoista