keskiviikko 17. lokakuuta 2018

Pullaa ja grillijuttuja

Ny on saatettu lapset suht iloisiksi, kun maanantaina on saatu sitä luvattua pullaa. Tai korvapuustia. ;) Viikonloppu ja erityisesti sunnuntai vei niin mennessään, että ei ollut missään välissä oikein aikaa puuhailla keittiössä. Ruokakin tuli sunnuntaina suoraan uudesta grillistä, miehen uudesta lemppariasiasta. :D Meidän edellisessä grillissä (Röslen iso pallogrilli, aviomies suosii vain puu- tai hiiligrillejä) oli pohjassa reikä kaikesta hurjasta grillailusta! Grilli oli ostettu muistaakseni edelliseen kotiin eli oli n. 3 vuotta vanha. Toivottavasti tämä uusi Rösle (isompi!) kestää enemmän kuin 3 vuotta. En tiedä millaista grilliaikauslehteä ;) mies oikein vapaa-ajallaan lukee, mutta kuulemma Rösle sen olla pitää, ei kuulemma Weber. Minä olen puolueeton mitä grilleihin tulee. Minä vain söin tyytyväisenä ja tänään ei ole grilliruokaa vaan ihan allerkirjoittaneen valmistamaa peruskotiruokaa. Mies ollut nimittäin tämän alkuviikon työmatkalla. Ehkä viikonloppuna sään salliessa grilli on taas kuumana...















Tässä on ollut lähiaikoina jännittäviä päiviä, kun olemme valmistautuneet tulevaan saksan kokeeseen. Olemme jo parisen viikkoa tehneet harjoituksia koskien itse koetilannetta ja koetta, mutta nyt on ollut ihan uusi vaihde päällä ja paljon kaikkea samanaikaisesti. En ole oikeasti hirveän luottavaisella tuulella kokeen suhteen, mutta yritän parhaani. Nyt taso on paljon korkeampi ja suullinen osuus tulee olemaan suurempi kuin edellisissä kokeissa. Sitä jännitän ehkä eniten. En oikein edes tiedä miksi. Pitää toki luottaa siihen mitä jo osaa ja loppu on improvisaatiota. ;)


Iltapäivällä kotiin palaavia odottaa pullakasa ja kylmä maito!
Eräällä ystävällä on syntymäpäivä tällä viikolla ja halusin
ostaa hänelle lahjan, vaikkei mitään juhlia vietäkään. Hän
on aina suuri apu, on auttanut lastenhoidossa, hakenut muksuja
koulusta ja on muutenkin niin loistotyyppi!
Kukkiakin pitää hakea hänelle. :)

8 kommenttia:

  1. Tuoretta pullaa ei kyllä voita mikään!
    Itsekin paistoin juuri pitkästä aikaa korvapuusteja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pullan huumaava tuoksu valtaa koko huushollin, eikä yksi pulla riitä mihinkään...pitää ottaa toinen. ;) Kiva, että sielläkin on oltu leivontapuuhissa. :)

      Poista
  2. Kyllä tuore pulla ja hiiligrillä valmistettu ruoka ovat hyviä 😋
    Onnea kokeeseen 👍

    VastaaPoista
  3. Voi nam kun nuo pullat näyttävät hyviltä:) Ei taida olla mitään niin ihanaa tuoksua kun kotona leijuva vastaleivotun pullan tuoksu:) Tsemppiä kokeeseen ja Mukavaa syyspäivää sinne♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sinulle tsemppiviestistä. :) :) Ihania syyspäiviä sinnekin ja mukavaa alkavaa viikonloppua. <3

      Poista
  4. Voi, kun pitäisi leipoa meilläkin korvapuusteja. En muistakaan, milloin viimeksi on ollut pullantuoksua, vaikka muunlaisten leivonnaisten tuoksuja ja makuja saadaankin harva se päivä. Onnea kokeeseen ja mukavaa syksyistä viikonloppua!
    (Meilläkin grillataan viikonloppuna, vaikka aika kurjaa säätä on luvassa.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi sentään, olin unohtanut vastata kommentiisi. :) Kiitos tsempeistä kokeeseen, sitä tosiaan tarvitaan! Ja mukavaa keskiviikkoa sinnepäin ja toivottavasti siellä on mukavampi ilma kuin täällä....(täällä satelee ja on niin harmaata...) :)

      Poista