maanantai 25. maaliskuuta 2019

Värikäs hedelmälautanen

Päärynän ja ison ompun kuorimiseen menee pikku tovi. Banskusta kuori irti ja paloiksi. Mansikoille huuhtelu ja puolitus. Viinirypäleet irti tertuista ja suoraan vadille, pestyinä tottakai. Tähän koko hommaan tuhraantuu pari minuuttia. Ja kuoria ja pilkkoa voi vain sen verran mitä menee, seuraavana päivänä voi pilkkoa uudestaan hedelmiä välipalaksi. Niin helppoa ja hyvää.

Pöytäliinan kaunis väritys, raidallinen lautanen ja haaleansiniset Verna-kulhot taustalla.



Väri-iloittelua maanantai-iltaan! :)


















6 kommenttia:

  1. Onpa syötävän hyvännäköinen hedelmälautanen!
    Pirteää viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hedelmistä saa pirteyttä, pitää muistaa popsia aina tasaisin väliajoin. ;) Maaliskuun vikaa viikkoa viedään! :)

      Poista
  2. Kyllä tuollaset herkut maistuu taatusti. Ja vielä, kun on kauniisti laitettu lautaselle on myös silmänruokaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Värikästä silmänruokaa! Päärynää olisi pitänyt kuoria/pilkkoa lisää, oli mielettömän mehukasta. Pitää tehdä tänään samanlainen lautanen välipalaksi. :)

      Poista
  3. Aika hauskaa, meillä on myös meneillään hedelmälautasbuumi! Hedelmiä ja marjoja vaihdellen siitä saa aina erilaisen. Teen meille myös välillä töihin ison kipon pilkottuja hedelmiä. Siitä saa nopeasti napattua välipalaa ja piristystä, kun aikaa ei ole kuorimiseen tai ison ompun rouskuttamiseen. Sitä paitsi, miksi ihmeessä erilaiset hedelmät sekaisin paloiteltuina maistuvat vielä paremmalta kuin vain yksi haukattuna?
    Iloista kevätviikkoa 💕T Maija myrskyluodolle@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se onkin kiva eväs töihin! Saa napsittua vitamiineja pitkin työpäivää. :) Mukavaa maaliskuun vikaa viikkoa sinne! :)

      Poista