perjantai 15. maaliskuuta 2019

Ylläriä

Me yllätimme tällä viikolla ystävättären aamiaisella. Yllätykset ovat niin kivoja! Ehdotimme päivänsankarille, että "vain tämä päivä käy", eli se hänen oikea syntymäpäivänsä. ;) Olimme muka aivan tietämättömiä hänen syntymäpäivästään, olimme sopivamme muuten vaan aamiaista yhdessä. Hän siis itsekin luuli, että kunhan syömme vain aamiaista yhdessä ilman mitään kummempia 'juhlallisuuksia'. Mutta meillä olikin kaunis, iso kukkakimppu hänelle.

(Ja, jos totta puhutaan jouduimme pienen mutkan kautta varmistamaan sen oikean päivän! Nyt on kuitenkin kalenterissa. Ei sitä näin vanha kaikkea muista. ;))


Lempparikukkakaupastani ostettu kimppu oli niin kaunis ja suuri! Saksassa kukat ja näyttävät asetelmat ovat Suomeen verrattuna todella edullisia. Kukkia tulee ostettua usein. Ja ostan kotiinkin näyttäviä asetelmia vaikkei mitään juhlaa edes olisi. Ihana piristysruiske kotiin, tuoreet, kauniit kukat.Aamiainen oli hyvä ja aika kattava. Saimme rauhassa syödä, ilman kiirettä ja rauhassa keskenämme. Kunpa tuo kevätkeli vaan vaihtuisi hiukan kauniimpaan...Vettä ollaan saatu aika paljon. Noh, kyllä se kevät sieltä tulee kuten joka vuosi.


Sadeterkuin!!
Ja mukavaa viikonloppua.
4 kommenttia:

  1. Olipa ihana yllätys!
    Keväistä viikonloppua sinnekin!

    VastaaPoista
  2. Kiva yllätys 💕Vettä sataa täälläkin ja välillä tietysti myös jättimäisiä räntänessuja. Kevät tuntuu kuitenkin jo ilmassa sateineen kaikkineen.
    Oikein mukavaa viikonloppua ❤️ T Maija myrskyluodolle@gmail.com

    VastaaPoista