torstai 7. maaliskuuta 2019

Mangohyydykekakkua ja banaanikakku

Guten Tag - Und jetzt ein paar Rezepte! :)

Ensiksi hyydykekakkua jonka tekemisestä on kyllä jo aikaa. Nämä hyydykekakut ovat siitä kivoja, että voit tehdä vaikka varhain aamulla ja syöt sitten illalla perheen tai vieraiden kera. Tämäkin ohje on aika konstailematon ja minähän tunnetusti tykkään aika helpoista ohjeista. En ole niin taitava leipuri kuin monet leivontabloggaajat. :)

Inspiraation mangohyydykekakkuun sain Suklaapossun ohjeesta, Suussasulava mangojuustokakku (KLIK!), mutta ei minun omastani tullut lähellekään noin hieno, kuin tässä em. blogissa! Eli ei voi hyvänä päivänäkään vertailla. ;) Mutta ihan maukasta tuli kuitenkin.

Tässä minun kakussani oli kiilteessä hieman enemmän mangososetta eikä lainkaan passionhedelmää (en tainnut löytää lähikaupasta, vai mikä lie ollut syynä...).

----------------------

Kun taas toisena kakkureseptinä vanha kunnon banskukakku Myllyn Paras - ohjeella! (Resepti, KLIK!) Aina niin hyvää herkkua, nam. Tästä ohjeesta tein kaksi pienehköä kakkua joista toisen mies vei työpaikan taukohuoneeseen. Tässä ohjeessa neuvottiin soseuttamaan banaanit sauvasekoittimella. Aina ennen olen vain muussannut nopeasti haarukalla lautasen päällä. Mutta jotenkin tällä tavoin siitä tuli parempi! Varmasti sen takia, kun se oli niin hienoksi soseutettu. Toki nämäkin makuasioita, miten tykkää tehdä. :)


Nyt on ollut niin monet tutut kipeänä. Lapsillakin oli sovittu 'playdate', mutta se peruuntui, kun kaverin luona sairastetaan. Nyt kaikki rohdot ja poppaskonstit, että itse ja varsinkin lapset pysyvät terveitä!

Ja loppuun kuvia ja Teille paljon terkkuja!

























6 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen kakku, ja niin kevään värinen!
    Ihanaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  2. Herkulliset kakut!😋
    Banaanikakku on hyvää! En olekkaan aikoihin tehnyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Banaanikakku on kyllä yksi lempparini! Aina niin maukas ja mehevä :) <3

      Poista
  3. Nams, mitä herkkuja! Tykkään hyydytetyistä kakuista, mutta liivate aiheuttaa ongelmia, kun osa porukasta ei syö possua ja osa on kasvissyöjiä.
    Täälläkin on niin kauheasti flunssaa ja vatsatautia liikkeellä. Mies on menossa viikon päästä selkäleikkaukseen. Kumpa nyt pysyisi terveenä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti pysytte terveinä ja pikaista paranemista leikkauksen jälkeen. :)

      Poista