lauantai 12. lokakuuta 2019

Kirpparilöydöt Suomesta

Olen kertonut ennenkin, että Suomessa ollessa tykkään käydä kirpputoreilla. Meillä päin ei ole kummoisia kirppiksiä. Aiemmin oli pari lastentarvikekippistä, nykyään vain yksi. Kesätapahtumissa saattaa olla mahdollisuus vuokrata myyntipöytä (tai -paikka). Ja joskus kouluilla sekä päiväkodeilla on viikonloppuisin myyntitapahtumia. Mutta ainakin ulkokirppiksillä myyntipöydissä saattaa olla uuttakin tavaraa. Siinä menee sitten se second-hand - ajatus hieman pieleen.

Nyt sitten kipaisimme aika pikaisesti kirpparilla ja tuli parit löydöt mukaankin! Ostin itselleni pari kivaa, hyvin pidettyä neuletta, yhteensä 9 € ja lapsille sarjakuvalehtiä sekä lautapelin (mielestäni kaikki nappulatkin ja kysymyskortit olivat tallella!). Niin ja ostinhan minä värikkäät lasten villasukat ja keittokirjankin. Ihan hyvät löydöt ja kaikki yhteensä alle 20 €. Aika hyvin!

Kierrätyskeskuksista ym. tulee ostettua lapsille suomenkielisiä lehtiä kielitaidon pysymistä ajatellen (muiden 10-vuotiaiden tavoin tykkäävät sarjiksista!). Kun lehdet on luettu ne voi jättää huoletta Suomeen seuraavaa kertaa odottamaan tai ne 'liian rajusti' luetut joutavat kierrätykseen. Lastenkirjoja olen ostanut myös aika paljon käytettynä. Meidän muksuilla on kyllä sellainen kirjatilanne tällä hetkellä, että uusia kirjoja ei hetkeen tarvita. (Toinen muksu on varsinainen lukutoukka!)



Pari kuvaa keittokirjasta, Jamie Oliverhan se siinä nauraa! :D











Mielenkiintoisia reseptejä voi kokeilla 
sitten syksyn ja talven mittaan mielin määrin. :) (J. Oliverin telkkuohjelmista olen aina pitänyt.) 

Rempseää viikonloppua 😊

5 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä teit edullisesti!
    Oikein rempseää viikonloppua myös Sinulle❤️

    VastaaPoista
  2. Hyviä löytöjä edullisesti. Kirpparilla tykkään myös käydä. Lähinnä katselen sisustusjuttuja, mutta joskus tulee ostettua myös vaatteita. Mukavaa lokakuun jatkoa sinne saksanmaalle :)

    VastaaPoista
  3. Kivat löydöt! Italialainen keittiö <3 <3 <3. Kirppiksillä on kivaa käydä. Monesti ei ole tiennyt, että mitä tarvitseekaan, ennenkuin on sen löytänyt :)! Jos joskus tulee tunne, että mistä kirjoittasit, niin arvaapa mitä? Olisi ihan hirmuisen kivaa nähdä saksalaisten kauppojen ja talojen rapunpieliä syyskukkakoristeineen. Meillä tuo kulkee hieman muuta Eurooppaa jäljessä. Hyvää lokakuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sinulle postausideasta! Kiitos paljon! :) Pitääkin muistaa kuvailla kaupungilla ollessa. <3 Ja oikein kivaa lokakuuta sinnekin.

      Poista