maanantai 8. kesäkuuta 2020

Fetajuustoa valkosipulilla, yrteillä ja chilillä







Muutama kuva vielä lauantailta...

Tämän tyyppistä maustettua vuohenjuustoa/fetaa olen ostanut joko kaupasta tai markkinoilta 
monesti. On meidän molempien suurta herkkua ja voisin syödä sitä sellaisenaan, en tarvitse 
edes salaattia tai patonkia oheen. Maistuu niin hyvältä. (Olen valkosipulin ystävä myös!)
Tein meille lisukkeeksi lauantaina jotain vähän samanlaista. Ostin fetajuustotyyppisen 
vuohenjuuston (onko se sitten salaattijuusto?) ja laitoin päälle runsaasti tuoretta ruohosipulia, persiljaa, chiliä, oliiviöljyä, pippuria sekä hiukan suolaa. 

Murustelin tätä grillatun broilerin päälle ja sujautin myös pitaleivän sisään, toimii!


Tällainen pikkuvinkki tähän väliin.
Maistuvaa maanantaita!
Meidän pitää tänään vielä hilpaista toiseen kaupunkiin 
korvalääkärille.

:)




Seuraavana päivänä juusto oli 'marinoitunut' niin 
ihanan valkosipuliseksi...




p.s. Peruutimme muuten viikonloppuna meidän Kroatian-matkamme.
Ehkä ensi vuonna sitten uskaltaa matkustaa ympäri Eurooppaa, toivotaan 
ainakin niin. :)

4 kommenttia:

  1. Oijoi feta juusto on niin herkkua:) Me kun paljon salaatteja syödään niin usein joudutaan ostamaan muutama purkki yhtä salaatti kertaa varten, kun se meinaa hävitä tekijöiden suuhuna jo salaattien kasaus vaiheessa:) Voi harmi että matkan joudutte perumaan, toivotaan nyt niin kovasti että ainakin jo ensi vuonna olisi taas ihan turvallista ihmisten liikkua ja sellainen kammotus kuin Korona olisi jo kokonaan hävinnyt! Ihanaa alkanutta viikkoa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti ensi vuonna voidaan kaikki matkustella ja vierailla ilman pelkoa tästä kamalasta viruksesta. Toivotaan näin. :) Leppoisaa viikon alkua sinnekin ❤

      Poista
  2. Herkulliselta näyttää ja kivoja käyttömahdollisuuksia! Se nyt hiukan jäi epäselväksi minulle, että ihanko noin vain paketista suoraan ja ryydit päälle ja syömään. Eikö tarvitse paistaa, grillata, laittaa uuniin, ei mitään?
    Aurinkoista uutta viikkoa ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan vain paketista suoraan ja juuston päälle hieman höysteitä. :) Seuraavana päivänä oli maustunut oikein kunnolla ja oli kyllä niin valkosipulinen juusto. Mutta itse tykkään tosi paljon vs, joten joku toinen haluaa varmasti laittaa hieman vähemmän. Tätä oli kiva murustella salaatin ja grillatun lihan päälle. :) Aurinkoa sinnekin. ❤❤

      Poista