maanantai 8. maaliskuuta 2021

Korvapuustin tuoksua


Sunnuntaina oli laiska päivä. :) Aamulla heräsin kirkonkellojen soittoon sekä siihen, että vieressäni nukkui eräs ~140 cm pitkä tyyppi. Onhan se ihanaa, että äidin kainalo kelpaa vielä ja halailu heti aamutuimaan on toki parasta. 

(Ja nämä kaksi kyllä viihtyvät sekä äidin, että isän kainalossa ja haleja sekä suukkoja riittää. <3)

Mutta sunnuntaina saa laiskotella, jos siltä tuntuu. Tai minä päivänä hyvänsä. Välillä on näitä tällaisia päiviä ja joskus toiste taas saadaan enemmän aikaiseksi. Se on ihan ok. :)

Pieni leipurimestari oli apunani niin taikinan valmistuksessa kuin itse leivonnassa. Eikä minun koskaan tarvitse kahta kertaa pyytää. On etsimässä essua ja pesemässä käsiä ennen kuin edes älyän pyytää. Ehkä joku päivä saadaan tuosta meidän pojastakin leipuri. Mutta kyllä hän joskus tulee mukaan auttamaan!

Nykyään lasten hommaa on tiskikoneen täyttö sekä tyhjennys. Juomalaseja ei tarvitse laittaa takaisin kaappiin, saavat jättää ne tiskipöydälle (sijaitsevat aika korkealla), mutta muuten homma sujuu hienosti. Nyt lapset eivät ole olleet mukana ruokakaupassa pitkään aikaan, mutta tultuani kotiin auttavat kauppakassien purkamisessa. Siinäkin ovat nopeita sekä reippaita. 

(Ja monesti tulevat mukaan ostoksille koska haluavat ostaa omilla rahoillaan jotakin. Sarjakuvalehdet ovat yksi tuhlauskohde! ;)) 

Ainoastaan huoneen siivous tuottaa minulle harmaita hiuksia ja huone on usein oikeasti niin hurjan näköinen, että en uskalla edes kurkistaa sisälle...

Mutta jos itse siellä viihtyvät, niin ei ole minulta pois! :D


Tämän kertaiset korvapuustit onnistuivat älyttömän hyvin! Valmistimme taikinan ihan sillä perinteisellä ohjeella kuten miljoona kertaa aiemminkin, mutta vitsit tuli hyvä, pehmeä pulla! Reilusta 30 pullasta suurin osa päätyi pakkaseen. :)

Ja nyt, kun näitä korvapuusteja katselen...

Pitää laittaa teevesi kiehumaan!

Ja tietenkin vielä pitää toivottaa hyvää NAISTENPÄIVÄÄ!

❤❤❤
 

6 kommenttia:

 1. Kyllä on söpöisiä korvapuusteja <3 Aamuhaleilla alkaa päivä mitä parhaiten <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, aamuhalit ovat parhautta. ❤❤ Mukavaa tiistaita sinulle! 🌹

   Poista
 2. Korvapuustit on niin hyviä! Täällä tykätään kanssa.
  Kivoja nuo solmupullat. :)

  Mukavaa viikkoa sinulle!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä näyttää korvapuustit hupenevan, vaikka mielestäni niitä tuli paljon ja päätyivät pakkaseen. :) Jotkut ovelat käyvät nappaamassa pakkasesta pullia... Mukavaa maaliskuisista keskiviikkoa sinullekin! <3 <3

   Poista
 3. Kiva, kun on pikkuleipureita apuna. Minullakin on välillä lapsenlapsia leipomassa tai kokkaamassa kanssani.
  Herkullisia kanelintuoksuisia kuvia 😋

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ❤❤ Se on ihana muisto lapsille, kun ovat saanet touhuta kaikkea isovanhempien kanssa. :)

   Poista