lauantai 29. toukokuuta 2021

Chicken Poke Powl

















Tulee otettua selkeästi ihan liikaa kuvia, jos jotkut niistä unohtuvat tyystin kameran muistikortille! 


Nämä olivat meikäläisen ensiyritys ja oli ihan hauska kokeilu! Paikallisesta aasialaisravintolasta olen ostanut 
lukuisia poke bowleja ja olen tykännyt kovasti! 

('Oikeisiin' poke -kulhoihin kuuluisi raakaa kalaa, 
esim. tonnikalaa. Mutta meillä mentiin nyt näin. :)) 


Meidän annoksissa oli tummaa täysjyväriisiä, edamamepapuja, avokadoa, kurkkua, broileria, ituja sekä seesaminsiemeniä. Päälle pieni loraus soijaa ja oli minulla myös jogurttipohjaista kastikettakin, mutta se unohtui kuvasta. Jotain väriäkin olisi voinut olla vaikka, ananasta, mangoa tmv. :) Mutta sitten ensi kerralla...



M U K A V A A 
V I I K O N L O P P U A

 

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttävät. Piti oikein googlettaa poke bowlit. Löytyivät wikipediasta 20 kielellä, mutta ei suomeksi. Miksi ei? Reseptejä kyllä löytyi.
    Ei ole tullut käytyä aasialaisessa ravintolassa kahteen vuoteen eikä missään muussakaan yli vuoteen. Naapurikaupungeissa on jo tartuntaluvut niin alhaalla, että tapaamme viikon päästä kantakahvila-ravintolamme terassilla. Näinkäöhän levittävät meille punaisen maton, kun ilahtuvat uskollisten asiakkaitten paluusta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi hienoa, että pääsette ruokailemaan kantapaikkaanne ensi viikolla. :) Kävimme eilen illalla ravintolassa lasten kanssa ja kyllä tuntui niin mukavalta, vaikka ilma ei niin lämmin terassilla istuskeluun ollutkaan. Me emme välittäneet. :) Mukavaa viikonloppua!

      Poista